Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Adobe AIR Development

Reply
Contributor
BitgateMobile
Posts: 15
Registered: ‎05-10-2011
My Device: BlackBerry PlayBook
My Carrier: None
Accepted Solution

After importing QNX libs, app shows up blank on device

What am I doing wrong?  I have turned on the QNX libraries, and as soon as I did that, the app shows a blank white screen when starting.  If I remove those, it runs great.

 

The app runs (!!) inside the emulator on the desktop, but not on the QNX emulator.  It shows a test button, and everything.  The moment I try putting it on the device, it shows a blank white screen.

 

I'm really frustrated now.

Please use plain text.
BlackBerry Development Advisor
elena_laskavaia
Posts: 417
Registered: ‎10-27-2010
My Device: PlayBook

Re: After importing QNX libs, app shows up blank on device

Are you using 4.5 final Flash Builder and not following the instructions about workaround for air 2.5?
Please use plain text.
Contributor
BitgateMobile
Posts: 15
Registered: ‎05-10-2011
My Device: BlackBerry PlayBook
My Carrier: None

Re: After importing QNX libs, app shows up blank on device

Already tried that and gave up.  I'm going to wait until they release a better version of the SDK.

Please use plain text.
BlackBerry Development Advisor
elena_laskavaia
Posts: 417
Registered: ‎10-27-2010
My Device: PlayBook

Re: After importing QNX libs, app shows up blank on device

So what are you using now?
Please use plain text.
Contributor
BitgateMobile
Posts: 15
Registered: ‎05-10-2011
My Device: BlackBerry PlayBook
My Carrier: None

Re: After importing QNX libs, app shows up blank on device

Returned the device, and gone back to Android.


elena_laskavaia wrote:
So what are you using now?

I'm not venting - it's just that the SDK doesn't seem ready for prime time.  I've got the latest dev from Adobe, but BlackBerry's apparently playing catch-up, and I don't have time to keep guessing.  :smileysad:  I gave it a pretty good try for the past week - I just can't seem to get things to work right.

 

Please use plain text.
Developer
kylefowler
Posts: 526
Registered: ‎05-17-2009
My Device: 9900
My Carrier: ATT

Re: After importing QNX libs, app shows up blank on device

You cant have the qnx imports around when working with the design view. It doesnt load them and causes the designer to think it cant load. Since you cant use QNX compoents via drag and drop in the designer anyways you could just disable uncheck the "include qnx libraries" in the project settings while you are working with the design view

Like all of my posts
Please use plain text.