Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Adobe AIR Development

Reply
New Contributor
kpk1278
Posts: 9
Registered: ‎02-11-2009
My Device: Not Specified

Getting -debug after application name

I am running my application on VMware but the name of the application is like appname-debug.

 

How to remove this issue.

 

Thanks in advance.

Please use plain text.
Developer
jtegen
Posts: 6,541
Registered: ‎10-27-2010
My Device: HTC One, PlayBook, LE Z10, DE Q10

Re: Getting -debug after application name

When you compile the code for release build or debug=false, the label should go away.  You may have to uninstall the app on the simulator if it does not update the first time around.

Please use plain text.
New Contributor
kpk1278
Posts: 9
Registered: ‎02-11-2009
My Device: Not Specified

Re: Getting -debug after application name

debug=false 

where i could find this configuration.

Please use plain text.
Developer
Acenet
Posts: 249
Registered: ‎11-02-2010
My Device: PlayBook

Re: Getting -debug after application name

Hello,

  you should search the forum. This issue has been adressed 1 Million (=10^6) times.

 

This option has to be put in your Project (right click) / Properties under option "Flex Compiler", in field "Additional compiler arguments:"

JC
Please use plain text.
New Contributor
kpk1278
Posts: 9
Registered: ‎02-11-2009
My Device: Not Specified

Re: Getting -debug after application name

Thanks or reply

 

I did that, but still am getting the same :smileymad:

 

 

Please use plain text.
Developer
JRab
Posts: 2,462
Registered: ‎11-04-2010
My Device: Bold 9700

Re: Getting -debug after application name

hey kpk,

 

are you compiling in burrito? Also is this your release build or debugging?

 

when you are debugging with Flash Builder Burrito, it will always show -debug. but once you export as a release build it will remove the -debug for you. so u just gotta live with it till your done! hope that clears things up. good luck!

J. Rab (Blog) (Twitter)
--
1. If you liked my post or found it useful please click on the thumbs up and provide a Like!
2. If my post solved your problem please click on the Accept as Solution button. Much appreciated!

Approved Apps: OnTrack | ssShots | Hangman
Please use plain text.
Developer
GoldenJoe
Posts: 342
Registered: ‎09-28-2009
My Device: Not Specified

Re: Getting -debug after application name

 


jtegen wrote:

When you compile the code for release build or debug=false, the label should go away.  You may have to uninstall the app on the simulator if it does not update the first time around.


Is it debug = false, or -debug = false, or does it not matter?

 

Please use plain text.
Developer
JRab
Posts: 2,462
Registered: ‎11-04-2010
My Device: Bold 9700

Re: Getting -debug after application name

@goldenjoe: if you are referring to the compiler arguments, it is indeed -debug=false (with the dash).
J. Rab (Blog) (Twitter)
--
1. If you liked my post or found it useful please click on the thumbs up and provide a Like!
2. If my post solved your problem please click on the Accept as Solution button. Much appreciated!

Approved Apps: OnTrack | ssShots | Hangman
Please use plain text.
Developer
GoldenJoe
Posts: 342
Registered: ‎09-28-2009
My Device: Not Specified

Re: Getting -debug after application name

Yes, that's what I was referring to. Thanks, JRab.

Please use plain text.