Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Adobe AIR Development

Reply
New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎06-18-2011
My Device: Playbook
Accepted Solution

Test app installed on Playbook but no app on the device

I have installed my test app on my playbook with blackberry-deploy -installApp -device <IP> -password <password> -package <bar file>.

It said: result::success but i can't find the installed app on the device..

The bar file is signed and everything.

 

I have a Playbook with 1.0.3.1868 running in development mode

a Mac with 10.6.7

i used terminal

i have sdk 1.0.2 installed

i built the app with blackberry-airpackager

i created a token with blackberry-debugtokenrequest

 

Any ideas?

Developer
Posts: 1,004
Registered: ‎12-12-2010
My Device: Z10 (red Limited Edition)

Re: Test app installed on Playbook but no app on the device

Have you tried turning it off and on again?

-------------------------------------------
BlackBerry Certified Builder for Native Application Development -- Proud member of the Belgian BlackBerry Developer group
Samples: Park in Ghent
Feeling generous? Nominate me for BB Elite member!
Developer
Posts: 231
Registered: ‎05-03-2011
My Device: PlayBook V1 and proud of it :-)

Re: Test app installed on Playbook but no app on the device

[ Edited ]

Your PlayBook OS is a few versions behind, is this on purpose. You should update to the latest version, as apps will not appear on devices with an older os than they need.

Keep the Forum productive and useful for all. Click Kudos button if I've helped you. Select Solved to help everyone.

PlayBook qualifying app - Pandoras' Lights
Blog - CoCopia.co.uk Catch me on Twitter cocopia_apps
New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎06-18-2011
My Device: Playbook

Re: Test app installed on Playbook but no app on the device

Thanks for your replies.

Yes i have tried to switch it off and on.

And now that i'm on 1.0.5 my app still is not to be found on my playbook.

I will report the issue as solved - if so.

Developer
Posts: 1,004
Registered: ‎12-12-2010
My Device: Z10 (red Limited Edition)

Re: Test app installed on Playbook but no app on the device

Did you reinstall it after the 1.2.5 update?

-------------------------------------------
BlackBerry Certified Builder for Native Application Development -- Proud member of the Belgian BlackBerry Developer group
Samples: Park in Ghent
Feeling generous? Nominate me for BB Elite member!
New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎06-18-2011
My Device: Playbook

Re: Test app installed on Playbook but no app on the device

Yes i've reinstalled the app.

But playbook is on 1.0.5.2342. (it says that's the latest version.

Could it be troublesome that the app has the same name as my release app from the store which i removed from the device?

New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎06-18-2011
My Device: Playbook

Re: Test app installed on Playbook but no app on the device

Ok so i solved the issue myself:

There seems to be a naming conflict. If i rename my app everything works fine..

Thanks for your time.