Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Adobe AIR Development

Reply
New Developer
Posts: 63
Registered: ‎10-27-2010
My Device: 9900 and PlayBook

Upgraded Tablet os and app stopped working

Yesterday I was running a debug version of my Air app on my device no problem. Today I upgraded the OS to the latest and now my app hangs on the splash screen then exits.

Anyone else experience something similar? How can I figure out why the app suddenly is hanging in the splash screen? No info from fdb. In fact,the app doesn't even connect to fdb before it hangs and crashes.
-----------------------------------------------------------------------------
Apps:Beats Brainwave Entrainment - Awesome Timer - StarSlide - Save Santa
@jamiebeach
Contributor
Posts: 23
Registered: ‎04-27-2011
My Device: PlayBook Developer

Re: Upgraded Tablet os and app stopped working

[ Edited ]

Thanks for posting this, I was just about to grab the update. Me thinks I'll wait a bit...  :smileywink:

Developer
Posts: 249
Registered: ‎11-02-2010
My Device: PlayBook

Re: Upgraded Tablet os and app stopped working

Hello,

  does your app. have its bbtablet.xml properly defined for access (internet, ... ) ? With which SDK the app. has been built ?

 

JC
New Developer
Posts: 63
Registered: ‎10-27-2010
My Device: 9900 and PlayBook

Re: Upgraded Tablet os and app stopped working

@Acenet - that's what I was thinking this morning. Only thing it would access though is audio. Also, the version from App World still works fine.
Requires some more investigation on my part, me thinks.
-----------------------------------------------------------------------------
Apps:Beats Brainwave Entrainment - Awesome Timer - StarSlide - Save Santa
@jamiebeach
New Developer
Posts: 63
Registered: ‎10-27-2010
My Device: 9900 and PlayBook

Re: Upgraded Tablet os and app stopped working

Ok.  I got it working.

 

I'm using an ant build.xml file to simplify building my app.

For the build target, I was specifying -compiler.debug as an argument for amxmlc.

 

So, effectively, 

 

amxmlc.bat -compiler.debug <filename.as>

 

I removed the -compiler.debug argument, repackaged and deployed and it loaded up no problem.  Very strange though.  How am I now supposed to debug my app (with fdb) when running on the tablet?

-----------------------------------------------------------------------------
Apps:Beats Brainwave Entrainment - Awesome Timer - StarSlide - Save Santa
@jamiebeach