Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Adobe AIR Development

Reply
Developer
Developer
mdd
Posts: 225
Registered: ‎01-17-2012
My Device: PB
Accepted Solution

app world

why doesn't AppWorld show the latest version, even though it was approved weeks ago?

 

Did I miss some step?

 

Regards,

Developer
UberschallSamsara
Posts: 1,029
Registered: ‎12-29-2010
My Device: PlayBook, Z10 LE, Dev Alpha C

Re: app world


mdd wrote:

 

Did I miss some step?

 

Regards,



Did you post the new approved version for sale?  

Developer
Developer
mdd
Posts: 225
Registered: ‎01-17-2012
My Device: PB

Re: app world

the product screen says "Up for Sale" - doesn't show any version number.

 

Regards,

Developer
ITFCJim
Posts: 68
Registered: ‎01-20-2011
My Device: Bold 9900 + Dev Alpha B + PlayBook

Re: app world

Is the correct version showing on the App World website?

 

If so, sometimes the App World client software cache can get "stuck" - if you go to My World on your device, then

 

Hold down ALT

Press R

Then S

Then T

 

The client should restart and you should see the correct version of your application...

 

If that doesn't work then get in touch with vendor support:

https://www.blackberry.com/profile/?eventId=8109 

 

Good luck! :-)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Help fellow forum users! Please remember to click "Like" on helpful posts.
If a post solves your problem click "Mark as solution"
Developer
Developer
mdd
Posts: 225
Registered: ‎01-17-2012
My Device: PB

Re: app world

yes, you are correct - AppWorld is up to date.

no ALT key on PB though...

Thanks,
Developer
ITFCJim
Posts: 68
Registered: ‎01-20-2011
My Device: Bold 9900 + Dev Alpha B + PlayBook

Re: app world

Sorry - my bad - I didn't spot this was the AIR forum

 

You can still reset the cache on the PlayBook app world - just swipe up from the left to bring the keyboard up and type

 

rst

 

Should work :-)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Help fellow forum users! Please remember to click "Like" on helpful posts.
If a post solves your problem click "Mark as solution"
Developer
Developer
mdd
Posts: 225
Registered: ‎01-17-2012
My Device: PB

Re: app world

No, cannot reset the cache - and worse yet, a customer has downloaded a version that was supplanted back in Feb.

 

WTF is going on?  RIM has not responded to my query...

 

Regards,

Developer
UberschallSamsara
Posts: 1,029
Registered: ‎12-29-2010
My Device: PlayBook, Z10 LE, Dev Alpha C

Re: app world

About the latest version that is approved - have you gone into the "manage products" section of the vendor portal, and selected "post for sale" for that version?

Developer
Developer
mdd
Posts: 225
Registered: ‎01-17-2012
My Device: PB

Re: app world

the manage products page does not show the version that is for sale - only the product, and it is up for sale.

Developer
Developer
mdd
Posts: 225
Registered: ‎01-17-2012
My Device: PB

Re: app world