Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Adobe AIR Development

Reply
Contributor
creativebytes
Posts: 20
Registered: ‎02-05-2011
My Device: Not Specified
Accepted Solution

result::failure 500 no asset META-INF/MANIFEST_en.bbr

Hi I have a problem packaging unsigned apps using the command line.  I have been testing on my playbook fine for a few week now.  But last night I updated my playbook to version 1.0.5.2304 and can no longer instal my app.  Im getting this error : result::failure 500 no asset META-INF/MANIFEST_en.bbr This is the full output from the command line. Info: Package created: name.bar Sending Install request... Info: Action: Install Info: Development mode: on Info: File size: 265009197 Info: Installing ... Info: Processing 265009197 bytes actual_dname:: actual_id:: actual_version:: result::failure 500 no asset META-INF/MANIFEST_en.bbr Sending Launch request... Info: Action: Launch Info: Development mode: on Info: Launching name.testTGFuZE9mTWUgICAkICAgICA... result::Invalid Info: done Do you know why I might be getting this message and how I can fix it?
Contributor
ultravisual
Posts: 29
Registered: ‎12-07-2010
My Device: PlayBook

Re: result::failure 500 no asset META-INF/MANIFEST_en.bbr

Yep I am getting exactly the same issue tried updating to the newest SDK also (1.0.2) and still no joy....

/**********************************************************************/

Playbook apps:
LPlayer

Contributor
ultravisual
Posts: 29
Registered: ‎12-07-2010
My Device: PlayBook

Re: result::failure 500 no asset META-INF/MANIFEST_en.bbr

It might be worth pointing out that this is only happening since the 1.0.5 update to the PlayBook OS and the .bar file does contain the META-INF/MANIFEST_en.bbr file....

/**********************************************************************/

Playbook apps:
LPlayer

Contributor
creativebytes
Posts: 20
Registered: ‎02-05-2011
My Device: Not Specified

Re: result::failure 500 no asset META-INF/MANIFEST_en.bbr

HI

 

Yes it was working fine before the 1.0.5 update and my bar file does contain the MANIFEST_en.bbr.

 

I did a quick test from Flash Builder and was able to run a new project on the blackbook.  This new app didnt have a MANIFEST_en.bbr file, but works.   But when I run my other app from the command line I just get this error.

 

Unfortunatly my project is very large and Im having to use ANT to make my swf.  Then using the command line just to package it up. 

Contributor
ultravisual
Posts: 29
Registered: ‎12-07-2010
My Device: PlayBook

Re: result::failure 500 no asset META-INF/MANIFEST_en.bbr

great - now as I have been testing different things to try and get this working and each time it says it is going to launch on the device, then doesn't I am now getting this error:

 

'failure 532 all 10 development slots are already in use'

 

WTF?

/**********************************************************************/

Playbook apps:
LPlayer

Contributor
ultravisual
Posts: 29
Registered: ‎12-07-2010
My Device: PlayBook

Re: result::failure 500 no asset META-INF/MANIFEST_en.bbr

OK finally got this sorted - pretty drastic measure - factory reset my PlayBook, waited for the OS to update (only 68mb ?) and deploying my app to the device after uploading the debug token etc worked first time :smileyhappy:

/**********************************************************************/

Playbook apps:
LPlayer

Developer
CoCopia
Posts: 231
Registered: ‎05-03-2011
My Device: PlayBook V1 and proud of it :-)

Re: result::failure 500 no asset META-INF/MANIFEST_en.bbr

Hi ultravisual, could you mark this post as solved please.

Keep the Forum productive and useful for all. Click Kudos button if I've helped you. Select Solved to help everyone.

PlayBook qualifying app - Pandoras' Lights
Blog - CoCopia.co.uk Catch me on Twitter cocopia_apps
Contributor
creativebytes
Posts: 20
Registered: ‎02-05-2011
My Device: Not Specified

Re: result::failure 500 no asset META-INF/MANIFEST_en.bbr

Thanks for the info.  I need to try this now :-)

Contributor
creativebytes
Posts: 20
Registered: ‎02-05-2011
My Device: Not Specified

Re: result::failure 500 no asset META-INF/MANIFEST_en.bbrdone

[ Edited ]

I have done the factory reset and this is still an issue for me :-(

 

 

Contributor
ultravisual
Posts: 29
Registered: ‎12-07-2010
My Device: PlayBook

Re: result::failure 500 no asset META-INF/MANIFEST_en.bbr

yes this doesn't look like a solved issue for everyone, I know one other who this hasn't resolved things for so we really need some confirmation from rim on wether this is a bug or something that can be resolved?

/**********************************************************************/

Playbook apps:
LPlayer