Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Android™ Runtime Development

Reply
Developer
RapsFan
Posts: 442
Registered: ‎08-02-2010
My Device: Z10

Can't connect to simulator

I was running an older version of the simulator without issue but updated to the newest and now I can't connect to the simulator. I tried using auto detect in Eclipse's run configurations and also  tried entering the simulator's ip. I started the simulator's Controller but it can't connect to the simulator either.

 

Why can't I connect?

Regular Contributor
grv10india
Posts: 74
Registered: ‎08-24-2013
My Device: Z10

Re: Can't connect to simulator

try native sdk in that it connects easily.
or re-install the virtual machine.(check the ram and other compatibility issues for simulator)
Give a like.

1. please click the Like Button below the post(s) that helped you.
2. Please resolve your thread by marking the post "Solution?
" which solved it for you
Developer
RapsFan
Posts: 442
Registered: ‎08-02-2010
My Device: Z10

Re: Can't connect to simulator

I tried reinstalling. I'm not using the NDK as I'm using the Android SDK
Retired
jjasmann
Posts: 264
Registered: ‎01-08-2013
My Device: BlackBerry 10 Dev Alpha B

Re: Can't connect to simulator

Hey RapsFan,

 

Did you by chance update the Eclipse plug-in, the command-line tools, or your version of Eclipse as well?

 

    Justin

Justin Jasmann | Android Application Development Consultant
Developer Relations
developer.blackberry.com
Developer
RapsFan
Posts: 442
Registered: ‎08-02-2010
My Device: Z10

Re: Can't connect to simulator

Ahh no I didn't. Guess I should try that. Just been debugging on device.