Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Android™ Runtime Development

Reply
Contributor
LZMlAPHI
Posts: 13
Registered: ‎02-18-2013
My Device: z10
My Carrier: pre-order

why I change the android's wechat into bar files and load in Z10 no working

just dark screen

Please use plain text.
Contributor
LZMlAPHI
Posts: 13
Registered: ‎02-18-2013
My Device: z10
My Carrier: pre-order

Re: why I change the android's wechat into bar files and load in Z10 no working

Please use plain text.
Contributor
LZMlAPHI
Posts: 13
Registered: ‎02-18-2013
My Device: z10
My Carrier: pre-order

Re: why I change the android's wechat into bar files and load in Z10 no working

Can one help me ?thank you very much
Please use plain text.
Developer
ndsmyter
Posts: 648
Registered: ‎09-26-2012
My Device: Limited Edition Z10, Playbook 16GB/32GB, Dev Alpha A/B/C
My Carrier: Mobile Vikings

Re: why I change the android's wechat into bar files and load in Z10 no working

Maybe you should see if there are some logs that could explain your problem. This will also help us in determining what could be wrong.


A like is always appreciated,
but a nomination for BB Elite even more :-)
You can also contact me on Twitter: @ndsmyter
Please use plain text.
Contributor
wils807
Posts: 15
Registered: ‎07-20-2013
My Device: Q10
My Carrier: CM

Re: why I change the android's wechat into bar files and load in Z10 no working

wHY bb NO wEcHAT aPPS which only provide Whatsapp ? BUT 9790 IS WORK for Wechat !

BB team, must fix this problem ASAP

Please use plain text.
Developer
ndsmyter
Posts: 648
Registered: ‎09-26-2012
My Device: Limited Edition Z10, Playbook 16GB/32GB, Dev Alpha A/B/C
My Carrier: Mobile Vikings

Re: why I change the android's wechat into bar files and load in Z10 no working

[ Edited ]

wils807, Welcome to the forums.
But I think this post doesn't really belong in this thread?

I don't even completely understand what you are trying to say. But if you want a Wechat app, this is available for almost all BB devices (http://appworld.blackberry.com/webstore/content/18536566/). I see the Q10 and Q5 are not yet supported, but this is the task of the developer. So if you want support for these devices, contact the developer of the application.



A like is always appreciated,
but a nomination for BB Elite even more :-)
You can also contact me on Twitter: @ndsmyter
Please use plain text.
Contributor
wils807
Posts: 15
Registered: ‎07-20-2013
My Device: Q10
My Carrier: CM

Re: why I change the android's wechat into bar files and load in Z10 no working

I'm using Q10 and looking for Wechat, when is available?
Please use plain text.
Developer
ndsmyter
Posts: 648
Registered: ‎09-26-2012
My Device: Limited Edition Z10, Playbook 16GB/32GB, Dev Alpha A/B/C
My Carrier: Mobile Vikings

Re: why I change the android's wechat into bar files and load in Z10 no working

The only person who can answer on this is, is the developer of the app. So if you want to know this, you should really contact the developer and ask him/her. Unless the developer is on the Support Forums, I don't think anybody can answer that question with a lot of certainty.


A like is always appreciated,
but a nomination for BB Elite even more :-)
You can also contact me on Twitter: @ndsmyter
Please use plain text.