Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BBM for BlackBerry

Reply
Forums Advisor III
RobGambino
Posts: 1,813
Registered: ‎05-29-2013
My Device: BlackBerry Z30
My Carrier: Bell

Re: I NEED THIS FIXED ASAP PLSSSSSSSSSSS

I don't know why are you sure you back it up proplerly? 

 

Read more info 

 

How to use BlackBerry Desktop Software to restore data to a BlackBerry smartphone from a backup file

_______________________________________________________
Want to contract me? You can follow me on Twitter @RobGambino

Be sure to click Like! for those who have helped you.
Click Accept as Solution for posts that have solved your issue(s)!
Please use plain text.
New Contributor
segunfunmi
Posts: 9
Registered: ‎12-12-2013
My Device: AT&T Torch 9810
My Carrier: Glo

Re: I NEED THIS FIXED ASAP PLSSSSSSSSSSS

I have sorted it out with luck and i want people to know how i managed to do it:

 

If you have similar issue about your bbm contact not dropping after an upgrade or update, go to your Blackberry Application World it will ask you to fill in your Id password then it will start synchronizing from the cloud or something before you know it your BBM contacts are restored:

 

Am still working on how my phone contacts will be fully restored.

 

Thanks and stay cool

 

I love this Forum

Please use plain text.
Forums Advisor III
RobGambino
Posts: 1,813
Registered: ‎05-29-2013
My Device: BlackBerry Z30
My Carrier: Bell

Re: I NEED THIS FIXED ASAP PLSSSSSSSSSSS

I thought you said that you did that? lol

But it is good its working now!
_______________________________________________________
Want to contract me? You can follow me on Twitter @RobGambino

Be sure to click Like! for those who have helped you.
Click Accept as Solution for posts that have solved your issue(s)!
Please use plain text.
New Contributor
segunfunmi
Posts: 9
Registered: ‎12-12-2013
My Device: AT&T Torch 9810
My Carrier: Glo

Re: I NEED THIS FIXED ASAP PLSSSSSSSSSSS

If you can help me with how i can retrieve the contacts i saved on the phone not on the SIM i would really appreciate it because only the contacts on my SIM are visible to me.

 

Please use plain text.
Forums Advisor III
RobGambino
Posts: 1,813
Registered: ‎05-29-2013
My Device: BlackBerry Z30
My Carrier: Bell

Re: I NEED THIS FIXED ASAP PLSSSSSSSSSSS

[ Edited ]

Here some info you need

 

 

Copy contacts to and from SIM card

 

The Copy All feature can be used to copy contacts from your SIM card to your contacts list. A helpful feature when you are setting up a new device. You can also copy contacts from your contacts list to your SIM card, but they must be copied individually to ensure storage availability. Depending on your wireless service provider, your BlackBerry smartphone might not use a SIM card. 

Do one of the following:
  • To copy contacts from your SIM card to your contact list, in the contact list, press the Menu key > SIM Phone Book. Press the Menu key > Copy All To Contacts.
  • To copy a contact from your contact list to your SIM Card, in the contact list, click a contact. Highlight a phone number .
  • Press the Menu key > Copy to SIM Phone Book. Press the Menu key > Save.
_______________________________________________________
Want to contract me? You can follow me on Twitter @RobGambino

Be sure to click Like! for those who have helped you.
Click Accept as Solution for posts that have solved your issue(s)!
Please use plain text.
New Contributor
segunfunmi
Posts: 9
Registered: ‎12-12-2013
My Device: AT&T Torch 9810
My Carrier: Glo

Re: I NEED THIS FIXED ASAP PLSSSSSSSSSSS

I have done this before and all my contacts on the SIM were being copied successfully but the contacts saved on my device not on my SIM before doing the upgrade are not showing. When i received any calls from the contacts i saved on my device, their name does not show but later if i check the call log i would see their name. I cant search for their names on my contacts it wont appear....

Please use plain text.