Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

Reply
Developer
smartek
Posts: 281
Registered: ‎05-31-2012
My Device: Playbook
My Carrier: o2

Difference between SLT100-1, 2 and 3

Hi, I often read about the SLT100-1, SLT100-2 and SLT100-3

 

What is the exact difference?

I could figer out, that the SLT100-1 dont have LTE but SLT100-2 has.

Plase "+Like" my post if it was helpful.
Please use plain text.
Developer
ndsmyter
Posts: 648
Registered: ‎09-26-2012
My Device: Limited Edition Z10, Playbook 16GB/32GB, Dev Alpha A/B/C
My Carrier: Mobile Vikings

Re: Difference between SLT100-1, 2 and 3

[ Edited ]

I think the only difference of the versions is the network on which they work. On the GsmArena site you can find the networks they support for every version. And according to that site, there are even 2 versions of the STL100-3

http://www.gsmarena.com/blackberry_z10-5251.php

 

A summary of the supported networks (source is the above mentioned site)

- STL100-1: HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100

- STL100-2: HSDPA 850 / 900 / 2100, LTE 800 / 900 / 1800 / 2600

- STL100-3 RFK121LW model: HSDPA 800 / 850 / 1700 / 1900 / 2100, LTE 700 / 850 / 1700 / 1900
- STL100-3 RFF91LW model: HSDPA 800 / 850 / 1900 / 2100, LTE 700 / 850 / 1700 / 1900
- STL100-4: CDMA 800 / 1900, HSDPA 900 / 2100, LTE 700 MHz Class 13



A like is always appreciated,
but a nomination for BB Elite even more :-)
You can also contact me on Twitter: @ndsmyter
Please use plain text.
Trusted Contributor
fireball003
Posts: 132
Registered: ‎10-01-2012
My Device: Playbook
My Carrier: CMCC

Re: Difference between SLT100-1, 2 and 3

Please use plain text.
Developer
Teaboy1748
Posts: 1,105
Registered: ‎03-24-2011
My Device: Z30//Q10/ Z10 / 9900 / PlayBook / 9700 / 8900
My Carrier: ATT

Re: Difference between SLT100-1, 2 and 3

Z10_Frequencies_v5.jpg

Please use plain text.
Trusted Contributor
neilwick
Posts: 176
Registered: ‎01-20-2013
My Device: Bold 9790
My Carrier: Telus

Re: Difference between SLT100-1, 2 and 3

So, if I take my Z10STL100-3 to Europe at some point and put in a local SIM from the UK or some country in Europe can I expect it to function? And will it be able to get data as well as voice?
Please use plain text.
Contributor
florianb5
Posts: 38
Registered: ‎06-02-2010
My Device: 8900 Curve
My Carrier: Orange - Switzerland

Re: Difference between SLT100-1, 2 and 3

Europe is minimum GSM 900 and GSM 1800. They all do it.

Please use plain text.