Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

Reply
Contributor
diegon
Posts: 24
Registered: ‎01-18-2013
My Device: BlackBerry Z10LE

How to check my Dev Alpha C model?

Hi, is there a way to check Dev Alpha C's model?

I want to know if this model has 4G and their frequences.

 

Thanks!

~~~ If you like my reply, please like. :smileyhappy: ~~~
Developer
peter9477
Posts: 6,473
Registered: ‎12-08-2010
My Device: PlayBook, Z10

Re: How to check my Dev Alpha C model?

There should be only the one model.

Peter Hansen -- (BB10 and dev-related blog posts at http://peterhansen.ca.)
Author of White Noise and Battery Guru for BB10 and for PlayBook | Get more from your battery!
Developer
PawelGorny
Posts: 150
Registered: ‎12-03-2012
My Device: PP

Re: How to check my Dev Alpha C model?

Settings -> About : Model Number

I have SQN100-3
--
Regards,
Pawel Gorny
my apps: http://pawelgorny.com/
PGpgp, Your Reply, Anagrammatist, Texas Hold'em Odds Calculator, Contacts to CSV
If your issue has been solved, please resolve it by marking "Accept as Solution"
Developer
smartek
Posts: 281
Registered: ‎05-31-2012
My Device: Playbook

Re: How to check my Dev Alpha C model?

I just have a "Dev Alpha" there

Plase "+Like" my post if it was helpful.
Contributor
diegon
Posts: 24
Registered: ‎01-18-2013
My Device: BlackBerry Z10LE

Re: How to check my Dev Alpha C model?

Me too... :smileysad:

~~~ If you like my reply, please like. :smileyhappy: ~~~
Developer
borceg
Posts: 671
Registered: ‎03-21-2012
My Device: BlackBerry PlayBook 16GB

Re: How to check my Dev Alpha C model?

All Dev Alpha Cs as far as I know are SQN100-3 e.g EU/Canadian mix.
Contributor
diegon
Posts: 24
Registered: ‎01-18-2013
My Device: BlackBerry Z10LE

Re: How to check my Dev Alpha C model?

Right...

 

Assuming that they are all SQN100-3, the LTE bands are 3, 5, 7, 8, 20. (Ref: http://blackberryempire.com/list-of-wireless-bands-for-blackberry-q10-surfaces/)

In Brazil we use band 7 for LTE. (Ref: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_LTE_networks)

 

So I guess that Dev Alpha Cs are compliant with our 4G. Which is great!
(Its is weird that BlackBerry sent us non 4G STL100-1 Z10 LEs and now the Dev Alpha Cs are compliant... hehehe)

 

Thanks for the info!

 

[]s

~~~ If you like my reply, please like. :smileyhappy: ~~~
Developer
PawelGorny
Posts: 150
Registered: ‎12-03-2012
My Device: PP

Re: How to check my Dev Alpha C model?


smartek wrote:

I just have a "Dev Alpha" there


Which OS you have? As I remember, I had "DA" with the latest firmware (...1485). When I installed the full OS (...1429) the model name appears.

--
Regards,
Pawel Gorny
my apps: http://pawelgorny.com/
PGpgp, Your Reply, Anagrammatist, Texas Hold'em Odds Calculator, Contacts to CSV
If your issue has been solved, please resolve it by marking "Accept as Solution"