Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Bold™

Reply
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎10-02-2011
My Device: bold 9930
My Carrier: aa&t
Accepted Solution

Activation Required for Bold 9930

hello guys

 

I bought bold 9930 from Verizon unlocked, so I am with AT&T and have att blackberry data plan and every things work well. also, I got the message says " your blackberry been registered"

 

but I still have message up the clock says "Activation Required "

 

so how to get rid of that messege??

New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎10-02-2011
My Device: bold 9930
My Carrier: aa&t

Re: Activation Required for Bold 9930

[ Edited ]

i found it, easy to do :Clap:

#<space>#000000 then cleck call
and change the first line to your phone number as 202****** with out +1 or anyand save it.

that will restart the BB then you good


however, I post it to help whoever need it

تحياتي يا زقرت....

 

New Member
Posts: 1
Registered: ‎10-10-2011
My Device: Bold 9930
My Carrier: Cyta

Re: Activation Required for Bold 9930

I have tried this solution, but when I try to add my number and press save it doesn't restart and nothing really happens. 

 

Any more help would be greatly appricated.

New Contributor
Posts: 6
Registered: ‎12-07-2011
My Device: bold 9930
My Carrier: grameenphone

Re: Activation Required for Bold 9930

Thank you so much, I got rid from that message ACTIVATION REQUIRED.
New Member
Posts: 1
Registered: ‎02-16-2013
My Device: bb 9930
My Carrier: at&t

Re: Activation Required for Bold 9930

Please how will I put < and > signs which you include on bb 9930 [you wrote #<space>#000000 and dial so how will i type the lesser and greater signs for is not in my bb9930 keyboard?

New Member
Posts: 1
Registered: ‎02-09-2014
My Device: 9930
My Carrier: verizon

Re: Activation Required for Bold 9930

Good day. please how did you get rid of the activation required?

New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎02-18-2014
My Device: sprint 9930
My Carrier: MTN

Re: Activation Required for Bold 9930

pls can you help me out....i tried it on my phone and the Activation Required is till there

New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎03-17-2012
My Device: 9930
My Carrier: Big V

Re: Activation Required for Bold 9930

#<space>#000000

Looks like this:

# #000000