Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Bold™

Reply
New Contributor
catseyes2004sg
Posts: 6
Registered: ‎09-27-2008
My Device: Not Specified

BB bold as a modem

Hi,

 

I am new to Blackberry...

-can i ask is it possible to connect my BB bold to my laptop? I have a unlimited data plan.

-I have try to connect my BB bold to my laptop but I cant find the Connection thingy on the BB desktop manager menu on my laptop.

Can anyone help me?

 

tks

 

Please use plain text.
Guru I
Bifocals
Posts: 16,194
Registered: ‎07-23-2008
My Device: Torch 9850/ Playbook
My Carrier: VerizonWireless

Re: BB bold as a modem

Hi and welcome to the Forums!

Here is the user guide for your device, it shows modem under the Bluetooth section,

Thanks

 

http://na.blackberry.com/eng/deliverables/2970/userguide_bb9000_umts.pdf

 

If you need more information, please ask!

If not, please resolve the post using the options by the kudos’ star.

Just check the post that had your answer!

Thanks 

 

Click Accept as Solution for posts that have solved your issue(s)!
Be sure to click Like! for those who have helped you.

Install BlackBerry Protect it's a free application designed to help find your lost BlackBerry smartphone, and keep the information on it secure.

Follow Bifocals on Twitter

Please use plain text.
New Contributor
catseyes2004sg
Posts: 6
Registered: ‎09-27-2008
My Device: Not Specified

Re: BB bold as a modem

The only CD I got is the Blackberry CD.

Does it mean I have to call my service provider to ask for their modem CD?

tks

Please use plain text.
New Contributor
catseyes2004sg
Posts: 6
Registered: ‎09-27-2008
My Device: Not Specified

Re: BB bold as a modem

I am fm Singapore and using the local service provider called Singtel...

 

Please use plain text.
Guru I
Bifocals
Posts: 16,194
Registered: ‎07-23-2008
My Device: Torch 9850/ Playbook
My Carrier: VerizonWireless

Re: BB bold as a modem

Hi,

It was a pleasure to spend 1 1/2 hours searching Singtel,and the WEB

 and then finding you already knew the answer.!

 

Here is your post and answer from Crackberry,  on how to setup a tethered modem on the Bold 9000.

 

http://forums.crackberry.com/f83/bb-bold-modem-78199/

  

The procedure has not changed,since Yesterday,  just READ it for the "thinggy"

Thanks

Click Accept as Solution for posts that have solved your issue(s)!
Be sure to click Like! for those who have helped you.

Install BlackBerry Protect it's a free application designed to help find your lost BlackBerry smartphone, and keep the information on it secure.

Follow Bifocals on Twitter

Please use plain text.
New Contributor
catseyes2004sg
Posts: 6
Registered: ‎09-27-2008
My Device: Not Specified

Re: BB bold as a modem

Hi again,

 

Tks for being so helpful.

I followed the instruction to download Sprint.

But I am all confused when it comes to the Configuration part.

I guess I will have to call my local service provider and check if

they have any idea and advise.

 

Please use plain text.