Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Bold™

Reply
New Contributor
junaidahm
Posts: 2
Registered: ‎11-06-2012
My Device: 9900 Bold

Can't Send emails from Yahoo Mail Account

Hi ,

 

I have restored my blackberry 9900 bold backup last night and sincd then i am unable to use my yahoo account on bb,  i can receive the emails but cant reply it .... when i try to reply a new window open but on blackberry menu there is no option of send.... and its only happening in Yahoo.... I can use my gmail account and Mail Xchange accounts but the problem is only with yahoo.

 

I have tried to reboot by pulling up a battery.... 

Have registered my blackberry device 

Have Deleted and Sent Service Book 

Have received the emails that your account has been activated and you will begin to receive emails in next 20mins.

Infact i have deleted my Yahoo Account and tried to set up again but its still a same problem....

 

One More Thing ,

 

When i open my Yahoo account on the centre top of the screen its written Gmail, although its yahoo account.....

 

 

Can anyone help me out please??? Just Stuck

 

 

 

Retired
hmthepirate
Posts: 3,246
Registered: ‎07-26-2010
My Device: BlackBerry Z10
My Carrier: Bell

Re: Can't Send emails from Yahoo Mail Account

Hello junaidahm and welcome to the BlackBerry® Support Community Forums.

 

Sorry to hear you are experiencing an issue with your email.

 

Can you send me a private message with your PIN and the Yahoo® email in question? 

 

After you deleted your Yahoo account and set it backup, did you get any error upon the addition? 

 

Are you receive emails from your Yahoo account? If so, are you able to reply to these received emails?

 

Thanks!

-HMthePirate

 

Come follow your BlackBerry Technical Team on twitter! @BlackBerryHelp

Be sure to click Kudos! for those who have helped you.

Click Solution? for posts that have solved your issue(s)!