Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Bold™

Reply
New Contributor
wh0whatwherewhy
Posts: 3
Registered: ‎09-09-2010
My Device: bold 9650
My Carrier: sprint

Error playing youtube videos after a minute or so

Hello everyone.  Hopefully someone can help with this issue IM having. I recently switched from the curve 8330 to the bold 9650 on sprint's network.  everytime I try to watch a youtube video on my phone i get a error mssg "an error has occurred attempting to play media"  it happens every single time I try to watch a video on any given website. But when IM connected via wifi the video plays flawlessly.  Someone please help before I start launching my phone at the wall.  :smileyhappy:

Please use plain text.
Forums Veteran I
Raelic
Posts: 2,119
Registered: ‎08-07-2010
My Device: Bold 9900, Playbook , HS-700 headset
My Carrier: Rogers

Re: Error playing youtube videos after a minute or so

Hiya!

 Now I realize this page says 'unlocked' but try anyways as it is still giving the same error for the same reason. Let me know how it goes!

-------------------------------------------------------------------------------------
1). Please thank those who help you by clicking the Like Button beside the 'Reply' button.
2). If your issue has been solved, please resolve it by marking "Accept as Solution" on the correct post!
3). Remember to have fun! We are all in this together!
4). Follow me on Follow Raelic1337 on Twitter

Please use plain text.
New Contributor
wh0whatwherewhy
Posts: 3
Registered: ‎09-09-2010
My Device: bold 9650
My Carrier: sprint

Re: Error playing youtube videos after a minute or so

yeah i read the link. thanks.  for the first option i think its correct. it says apn settings are enabled but the fields are blank. 

 

as far as the WAP settings to prompt.  i dont even have those options when i go into the browser options. all i have is closing browser on escape - checked

closing modified pages - checked

running WML scripts - not checked.

 

any other suggestions

thanks

Please use plain text.
Forums Veteran I
Raelic
Posts: 2,119
Registered: ‎08-07-2010
My Device: Bold 9900, Playbook , HS-700 headset
My Carrier: Rogers

Re: Error playing youtube videos after a minute or so

if the fields are blank, then you dont have the APN settings in the phone. I would recommend calling your carrier to get the settings that they use.

-------------------------------------------------------------------------------------
1). Please thank those who help you by clicking the Like Button beside the 'Reply' button.
2). If your issue has been solved, please resolve it by marking "Accept as Solution" on the correct post!
3). Remember to have fun! We are all in this together!
4). Follow me on Follow Raelic1337 on Twitter

Please use plain text.
New Contributor
wh0whatwherewhy
Posts: 3
Registered: ‎09-09-2010
My Device: bold 9650
My Carrier: sprint

Re: Error playing youtube videos after a minute or so

im on hold with technical support now.  lets see what bright ideas they have.  also when looking at other posts i see sprint doesnt use apn settings.  will keep everyone posted

Please use plain text.
New Contributor
christiandhoffman
Posts: 2
Registered: ‎09-20-2010
My Device: Not Specified

Re: Error playing youtube videos after a minute or so

 

Workaround that works for me (Curve 8530, Spint):

 

Start playing video from YouTube link.

After video begins, hit Blackberry button.

Hit escape key to resume video.

The rest of the video should play normally.

 

 

Please use plain text.
New Contributor
spirosg
Posts: 3
Registered: ‎09-20-2010
My Device: Bold 9650
My Carrier: Sprint

Re: Error playing youtube videos after a minute or so

Worked for me.

 

Thanks :smileyhappy:

Please use plain text.