Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Bold™

Reply
Contributor
Charlesty
Posts: 10
Registered: ‎12-23-2012
My Device: BlackBerry bold 9930
My Carrier: Verizon
Accepted Solution

Mobile Network

My phone connects to another mobile network that I do not use all day long.

I have a "Digicel" SIM card but all day long the signal drops when I go I see the mobile network i see "Natcom", an another provider. It connects Natcom while I do not use this service here. I've selected the manual connection but the problem persists.
What should I do please?

Please use plain text.
JSanders
Posts: 82,528
Likes: 22,619
Solutions: 5,825
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Z30 • Z10 • Torch9850 • Playbook
My Carrier: Verizon

Re: Mobile Network

Why do you have Verizon entered as your mobile provider, here?




1. If any post helps you please click the Like Button below the post(s) that helped you.
2. Please resolve your thread by marking the post "Solution?" which solved it for you!
3. Install free BlackBerry Protect today for backups of contacts and data.
4. Guide to Unlocking your BlackBerry & Unlock Codes


Join our BBM Channels (Beta)
BlackBerry Support Forums Channel
PIN: C0001B7B4   Display/Scan Bar Code
Knowledge Base Updates
PIN: C0005A9AA   Display/Scan Bar Code
Please use plain text.
Contributor
Charlesty
Posts: 10
Registered: ‎12-23-2012
My Device: BlackBerry bold 9930
My Carrier: Verizon

Re: Mobile Network

It is a gift, it was purchased on Verizon but I live in Haiti.

We have 2 mobile network in Haiti: Digicel and Natcom. I have a Digicel SIM card, it is with this company that I subscribed. But the phone connects automaticallyon


JSanders wrote:

Why do you have Verizon entered as your mobile provider, here?



Natcom, no matter what I do.
thank you

Please use plain text.
Elite II
tanzim
Posts: 9,321
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Torch 9800
My Carrier: grameenphone

Re: Mobile Network

[ Edited ]

Charlesty wrote:

It is a gift, it was purchased on Verizon but I live in Haiti.

We have 2 mobile network in Haiti: Digicel and Natcom. I have a Digicel SIM card, it is with this company that I subscribed. But the phone connects automaticallyon


You should this issue to your mobile service provider. It may happen that your service provider has roaming agreement with Natcom and the place, where you belong/visit, Natcom signal strength is stronger then Digicel. Report this issue to your service provider immediately.

tanzim                                                                                  
If your query is resolved then please click on Accept as Solution

Click on the LIKE on the bottom right if the post deserves credit

Please use plain text.
Contributor
Charlesty
Posts: 10
Registered: ‎12-23-2012
My Device: BlackBerry bold 9930
My Carrier: Verizon

Re: Mobile Network

Thank you for your suggest tanzim

the problem is i'm an haitiant and i live in Haiti, I can't contact Verizon mobile, may be the person who bought the phone. I'm going to talk to him about and see what she can do for me.

You don't think this problem can be solved if i put on "off" in the mobile network the  "while roaming" and also the "data service"?

Please use plain text.
JSanders
Posts: 82,528
Likes: 22,619
Solutions: 5,825
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Z30 • Z10 • Torch9850 • Playbook
My Carrier: Verizon

Re: Mobile Network

Verizon is not your mobile provider, DigiCell is.

That's who you need to contact.




1. If any post helps you please click the Like Button below the post(s) that helped you.
2. Please resolve your thread by marking the post "Solution?" which solved it for you!
3. Install free BlackBerry Protect today for backups of contacts and data.
4. Guide to Unlocking your BlackBerry & Unlock Codes


Join our BBM Channels (Beta)
BlackBerry Support Forums Channel
PIN: C0001B7B4   Display/Scan Bar Code
Knowledge Base Updates
PIN: C0005A9AA   Display/Scan Bar Code
Please use plain text.
Contributor
Charlesty
Posts: 10
Registered: ‎12-23-2012
My Device: BlackBerry bold 9930
My Carrier: Verizon

Re: Mobile Network

i already contact them but they told me that they can't do anthing, to go to in a home repair with.

Done, barely a week since I received the phone and already this problem with the signal. I do not know how many calls I missed because of this

Please use plain text.
JSanders
Posts: 82,528
Likes: 22,619
Solutions: 5,825
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Z30 • Z10 • Torch9850 • Playbook
My Carrier: Verizon

Re: Mobile Network

You're gonna miss a lot more calls using a device not intended for your home network.




1. If any post helps you please click the Like Button below the post(s) that helped you.
2. Please resolve your thread by marking the post "Solution?" which solved it for you!
3. Install free BlackBerry Protect today for backups of contacts and data.
4. Guide to Unlocking your BlackBerry & Unlock Codes


Join our BBM Channels (Beta)
BlackBerry Support Forums Channel
PIN: C0001B7B4   Display/Scan Bar Code
Knowledge Base Updates
PIN: C0005A9AA   Display/Scan Bar Code
Please use plain text.