Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Bold™

Reply
Contributor
sachin1403
Posts: 13
Registered: ‎10-23-2012
My Device: bold 9780
My Carrier: airtel

download and delete a language

Hi, can I delete the language and add new language in my bb 9780.
Please use plain text.
Elite II
prince2012
Posts: 7,969
Registered: ‎06-01-2012
My Device: Curve
My Carrier: BSNL

Re: download and delete a language

Hello Sachin 1403

 

 

Welcome to BlackBerry Support Community Forums

 

 

Yes you can do that on your Bold 9780 ,You can use BlackBerry Desktop Software to do the process :

 

KB13067 : How to obtain  language packs for a BlackBerry smartphone.

 

If you need more help let us know.

 

 

 

Prince

_____________________________________________________________________________

 

Click " Like " if you want to Thank someone.

If Problem Resolves mark the post(s) as " Solution ", so that other can make use of it.

 

___________________________________________________________________________

Click " Like " if you want to Thank someone.
If Problem Resolves mark the post(s) as " Solution ", so that other can make use of it.
Please use plain text.
Contributor
sachin1403
Posts: 13
Registered: ‎10-23-2012
My Device: bold 9780
My Carrier: airtel

Re: download and delete a language

In desktop software's applications there is nothing, its all blank.
Please use plain text.
Contributor
sachin1403
Posts: 13
Registered: ‎10-23-2012
My Device: bold 9780
My Carrier: airtel

Re: download and delete a language

In desktop software's applications there is nothing, its all blank. It only shows phone's application memory.
Please use plain text.
Elite II
prince2012
Posts: 7,969
Registered: ‎06-01-2012
My Device: Curve
My Carrier: BSNL

Re: download and delete a language

Hi sachin 1403

 

 

                               There may be a few reason for that ! like if you don't have any OS installed on your PC or if your PC is not connected with an Internet Connection. Please go through the KB as suggested above you may have to download and install an OS pack from your Carrier site. And also let us know which additional language you want to install on your device.

 

So a little more information can help in resolving your issue.

 

 

Prince

_____________________________________________________________________________

 

Click " Like " if you want to Thank someone.

If Problem Resolves mark the post(s) as " Solution ", so that other can make use of it.

___________________________________________________________________________

Click " Like " if you want to Thank someone.
If Problem Resolves mark the post(s) as " Solution ", so that other can make use of it.
Please use plain text.