Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Bold™

Reply
New Contributor
lulusmama
Posts: 8
Registered: ‎01-19-2009
My Device: Not Specified
Accepted Solution

transferring contacts from Clie

I would like to transfer only my address book and memo section from my Clie to my Bold. The process was started when I used the BB Desktop software, using the Wizard, but it didn't single out what it was transferring and stopped before it was finished. It said that there was not enough room. I plan to get a memory card, which will help I know, but can I designate what I want to put into my Blackberry (for instance, I don't want my calendar to transfer).
Forums Veteran III
urumilton
Posts: 4,526
Registered: ‎10-16-2008
My Device: Bold - T-mobile

Re: transferring contacts from Clie

Where you have the contacts saved?
--------------------------------------------------------------------------------
If I help you with any inquire, thank you for click kudos in my post.
If your issue has been solved, please mark the post was solved.
New Contributor
lulusmama
Posts: 8
Registered: ‎01-19-2009
My Device: Not Specified

Re: transferring contacts from Clie

They are in my Clie desktop software; my Clie memory stick and, of course, in my clie. thanks
Forums Veteran III
urumilton
Posts: 4,526
Registered: ‎10-16-2008
My Device: Bold - T-mobile

Re: transferring contacts from Clie

Sorry for my ignorance, but palm clie desktop?

 

--------------------------------------------------------------------------------
If I help you with any inquire, thank you for click kudos in my post.
If your issue has been solved, please mark the post was solved.
New Contributor
lulusmama
Posts: 8
Registered: ‎01-19-2009
My Device: Not Specified

Re: transferring contacts from Clie

Yes, it is Palm software (pretty new), version 4.1, I think. Thanks...
New Contributor
lulusmama
Posts: 8
Registered: ‎01-19-2009
My Device: Not Specified

Re: transferring contacts from Clie

re: Clie problems...sorry, I'm new. I hit the SOLVED problem by mistake...Still need help. Thanks
Forums Veteran III
urumilton
Posts: 4,526
Registered: ‎10-16-2008
My Device: Bold - T-mobile

Re: transferring contacts from Clie

Ok, you already try with switch devices?
--------------------------------------------------------------------------------
If I help you with any inquire, thank you for click kudos in my post.
If your issue has been solved, please mark the post was solved.
Guru I
Bifocals
Posts: 16,194
Registered: ‎07-23-2008
My Device: Torch 9850/ Playbook
My Carrier: VerizonWireless

Re: transferring contacts from Clie

Hi and welcome to the forums!

I have attached the Switch Device Wizard procedure with screen shots.

Thanks,

 

Bifocals


http://www.blackberry.com/btsc/search.do?cmd=displayKC&docType=kc&externalId=KB05459&sliceId=SAL_Pub...
Click Accept as Solution for posts that have solved your issue(s)!
Be sure to click Like! for those who have helped you.

Install BlackBerry Protect it's a free application designed to help find your lost BlackBerry smartphone, and keep the information on it secure.

Follow Bifocals on Twitter