Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Curve™

Reply
New Member
Posts: 1
Registered: ‎09-19-2013
My Device: DevAlpha

Re: BB10 Dev Alpha Dead

Hello All
I have same problem, please help me to fix this problem

New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎11-19-2013
My Device: Z10 Dev Alpha B STL100-1

Re: BB10 Dev Alpha Dead

Hi "hmthepirate",
I can see you sent some solution to "Mamoka" privately. Can you please let us also know as we're facing same issue and didn't get any resolution yet.
--
Regards
--
Have a great time..
New Contributor
Posts: 6
Registered: ‎08-17-2013
My Device: Blackberry Z10

Re: BB10 Dev Alpha Dead

Hahaha I had sent a private message to "hmthepirate"...I was told to comment in forums and not private message..i was like wwhhhhaaat?!......hahaha but no matter, I'm on the z30 now don't require it anymore,
Visitor
Posts: 1
Registered: ‎01-26-2014
My Device: STL100-1

Re: BB10 Dev Alpha Dead

Hi hmthepirate,

I have same problem please Can you help me too?

 

I have tried diferent autoloader but the phone still lits the red light for 10 or 15 sec. then the light turn off again and again

and one of the loaders a i got it to lit on red light when it turns off , blackberry screen appears for a few seconds and so i goes over and over again.

 

Please I hope you can help  me out of this.

 

Thanks!

Regards, B.

 

New Contributor
Posts: 9
Registered: ‎07-03-2012
My Device: Blackberry 10 Dev Alpha

Re: BB10 Dev Alpha Dead

Seemfully, I'm facing the same problem. The device is dead completely. Would be great if you can pass over a solution.