Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Curve™

Reply
New Contributor
shadyamin
Posts: 5
Registered: ‎12-10-2012
My Device: 9320
My Carrier: Mobinil
Accepted Solution

BBM 7 not working

I downloaded bbm 7 and now it says that it failed to register with the blackberry messenger service, it also says make sure that your device time is set correctly or open the my profile screen and check the blackberry messenger status and i can't find it please help

Please use plain text.
Elite II
prince2012
Posts: 7,960
Registered: ‎06-01-2012
My Device: Curve
My Carrier: BSNL

Re: BBM 7 not working

Hi shadyamin

 

First perform a Hard reboot like this device POWERED ON remove the battery wait for a min. then re-insert it back after reboot on your homescreen it will prompt you to edit the time you can edit or set correct time or On your homescreen click on the Clock > Press the Menu key > Set time > you can set the correct time and also check your timezone ,make sure it set correctly

 

Prince

___________________________________________________________________________

 

Click " Like " if you want to Thank someone.

If Problem Resolves mark the post(s) as " Solution ", so that other can make use of it.

___________________________________________________________________________

Click " Like " if you want to Thank someone.
If Problem Resolves mark the post(s) as " Solution ", so that other can make use of it.
Please use plain text.
New Contributor
shadyamin
Posts: 5
Registered: ‎12-10-2012
My Device: 9320
My Carrier: Mobinil

Re: BBM 7 not working

I did that it's still not working

Please use plain text.
Elite II
prince2012
Posts: 7,960
Registered: ‎06-01-2012
My Device: Curve
My Carrier: BSNL

Re: BBM 7 not working

Hi shadyamin

 

 

                   Can you open BBM ? If you can then open BBM press the menu key > View my Profile > Mark on " Show my Location / Timezone "  See if that helps.

 

Prince

___________________________________________________________________________

 

Click " Like " if you want to Thank someone.

If Problem Resolves mark the post(s) as " Solution ", so that other can make use of it.

___________________________________________________________________________

Click " Like " if you want to Thank someone.
If Problem Resolves mark the post(s) as " Solution ", so that other can make use of it.
Please use plain text.
New Contributor
pinkranger6699
Posts: 3
Registered: ‎12-11-2012
My Device: torch 9800
My Carrier: vodafone

Re: BBM 7 not working

im having same issue have u found a solution yet?

Please use plain text.
New Contributor
aimanfaisal
Posts: 4
Registered: ‎12-12-2012
My Device: curve 9220
My Carrier: celcom

Re: BBM 7 not working

i've tried .. still occur .. help me .. 

Please use plain text.
New Member
bhavnadewan95
Posts: 1
Registered: ‎12-11-2012
My Device: Bold 9790
My Carrier: Vodafone IN

Re: BBM 7 not working

BBM 7 ! Disappointment.
I downloaded it, it worked. Half an hour later, the bbm gets uninstalled on its own. Now when I re-install it , it says- some problem occurred. Try again. Even tried thru the site, it says my OS is not compatible. I have Bold 9790 , OS 7. Urgent Help !!!
Please use plain text.
Visitor
rajatfabia
Posts: 1
Registered: ‎12-11-2012
My Device: curve 8520
My Carrier: vodafone

Re: BBM 7 not working

[ Edited ]

Guys, i have a blackberry curve 8520, yesterday my phone frooze and i hard booted since then the BBM has gone, i opened the app world so that i  could reinstall the blackberry messenger, but in the app world when i go and reinstall the bbm 7 it says there was a problem installing blackberry messenger,please try again later, i am soo fed up, can any  of u guide me on how to reinstall my bbm?please would be greatful 

Please use plain text.
New Member
ktbee123
Posts: 1
Registered: ‎04-02-2013
My Device: curve 9360
My Carrier: O2

Re: BBM 7 not working

I updated bbm and everytime I click on bbm it says its setting up bbm and then comes up 'a temporary bbm server error has occurred' what do I do to get it working?
Please use plain text.