If you are using Internet Explorer, please remove blackberry.com from your compatibility view settings.

Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Curve™

Reply
Contributor
Nicolasarah5
Posts: 15
Registered: ‎01-02-2013
My Device: Blackberry 9320
My Carrier: 02

Re: BBM + BB APP WORLD

when im going to 'host routing table' a message cant appear in my inbox as emails are not set up and wont let me. im toatally puzzled about how to get round this.

Please use plain text.
Contributor
Nicolasarah5
Posts: 15
Registered: ‎01-02-2013
My Device: Blackberry 9320
My Carrier: 02

Re: BBM + BB APP WORLD

Nope, no success at all.

Please use plain text.
Elite II
prince2012
Posts: 7,960
Registered: ‎06-01-2012
My Device: Curve
My Carrier: BSNL

Re: BBM + BB APP WORLD

Hi Nicolasarah5

 

 

Please see my first post I have asked " Are you able to use those application before " . Again this steps will not proceed unless you have BlackBerry Data Plan on your account. Do you have that on your account ? 

___________________________________________________________________________

Click " Like " if you want to Thank someone.
If Problem Resolves mark the post(s) as " Solution ", so that other can make use of it.
Please use plain text.
Super Contributor
darocker077
Posts: 484
Registered: ‎01-10-2011
My Device: Xperia Ray
My Carrier: Dhiraagu Maldives

Re: BBM + BB APP WORLD

Are you sure that you're subscribed for a blackberry DATA plan... One more which I'm just curious to know whether is it a brandnew device or an existing blackberry used to device by anyone before?? 

.RoCkInG dUdE.
Trust Your Technolust | Do not PM for any support
If a solution received, please hit on to show your support.
Please use plain text.
Contributor
Nicolasarah5
Posts: 15
Registered: ‎01-02-2013
My Device: Blackberry 9320
My Carrier: 02

Re: BBM + BB APP WORLD

i have BB data plan on my account yes. my web browser is working

Please use plain text.
Contributor
Nicolasarah5
Posts: 15
Registered: ‎01-02-2013
My Device: Blackberry 9320
My Carrier: 02

Re: BBM + BB APP WORLD

yes i have the BB data plan + no the phone is brandnew.

Please use plain text.
Elite II
prince2012
Posts: 7,960
Registered: ‎06-01-2012
My Device: Curve
My Carrier: BSNL

Re: BBM + BB APP WORLD

Hi Nicolasarah5

 

 

                                 As I asked before Have you been able to use BBM before ? On your device Homescreen Go to Manage Connection > Service Status > BlackBerry Internet Services = what you see ?

 

 

___________________________________________________________________________

Click " Like " if you want to Thank someone.
If Problem Resolves mark the post(s) as " Solution ", so that other can make use of it.
Please use plain text.
Super Contributor
darocker077
Posts: 484
Registered: ‎01-10-2011
My Device: Xperia Ray
My Carrier: Dhiraagu Maldives

Re: BBM + BB APP WORLD

you also did not answer my other question...

 

Basic Checks -

#1. Try to switch on the "Data services" if it's not switched on.. refer what prince2012 said at the beginning..

 

#2. Also, do a HRT again by referring the posted KB article on this thread by prince2012..

 

let us know

.RoCkInG dUdE.
Trust Your Technolust | Do not PM for any support
If a solution received, please hit on to show your support.
Please use plain text.
Contributor
Nicolasarah5
Posts: 15
Registered: ‎01-02-2013
My Device: Blackberry 9320
My Carrier: 02

Re: BBM + BB APP WORLD

i have just got the phone. i see 'not connected'

Please use plain text.
Elite II
prince2012
Posts: 7,960
Registered: ‎06-01-2012
My Device: Curve
My Carrier: BSNL

Re: BBM + BB APP WORLD


Nicolasarah5 wrote:

i have just got the phone. i see 'not connected'


Hi Nicolasarah5

 

 

Please call your Carrier O2 and make sure BlackBerry Data Plan are activated on your account.

___________________________________________________________________________

Click " Like " if you want to Thank someone.
If Problem Resolves mark the post(s) as " Solution ", so that other can make use of it.
Please use plain text.