If you are using Internet Explorer, please remove blackberry.com from your compatibility view settings.

Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Curve™

Reply
New Member
darragh2k7
Posts: 1
Registered: ‎11-02-2012
My Device: Curve 8520
My Carrier: Vodafone

Blackberry Wont Connect To Rim! Please help!!!

Its really starting to annoy me now.

 

Im on vodafone, i have a data plan but i only use my internet services with wifi.

 

Im able to go on browser but im not able to use BBM  for example.

 

It shows edge in small letters and the wifi logo only shows in dark grey and not in white:smileysad:

 

Help would be greatly appreciated.

Please use plain text.
Forums Veteran II
Wolf359
Posts: 3,340
Registered: ‎12-29-2011
My Device: Q10 / Playbook

Re: Blackberry Wont Connect To Rim! Please help!!!

I read you have a data plan, but it has to be a blackberry data plan or it won't work.  Can you check with your carrier?

Try a battery pull first though.

________________________________________________________________
Please click the Thumbs Up icon if this comment has helped you!
If your issue is resolved, please click the solution button on the resolution! :Balloon:
Every BlackBerry should have BlackBerry Protect, get it now! | Follow me on Twitter | Bring Back BBM Music!
________________________________________________________________
Please use plain text.
New Member
steven1983
Posts: 3
Registered: ‎11-02-2012
My Device: curve 9320
My Carrier: orange (EE)

Re: Blackberry Wont Connect To Rim! Please help!!!

Mine is the same I bought it yesterday and phoned Orange and they said I had to pay Blackberry £5 a month so said yes they signed me up but haven't received it yet and I'm starting to panic, Blackberrys are more trouble than they are worth !!!
Please use plain text.
New Member
steven1983
Posts: 3
Registered: ‎11-02-2012
My Device: curve 9320
My Carrier: orange (EE)

Re: Blackberry Wont Connect To Rim! Please help!!!

I'm the same, bought it yesterday and only works on wifi, it says wrong data plan so I phoned Orange and they have signed me up to it for £5 a month and I'm still waiting for it to work, I'm bloody sick.
Please use plain text.
Forums Veteran II
Wolf359
Posts: 3,340
Registered: ‎12-29-2011
My Device: Q10 / Playbook

Re: Blackberry Wont Connect To Rim! Please help!!!

Call them bas and ask that they resend your service books. I don't have the link handy, but they can do it for you.
________________________________________________________________
Please click the Thumbs Up icon if this comment has helped you!
If your issue is resolved, please click the solution button on the resolution! :Balloon:
Every BlackBerry should have BlackBerry Protect, get it now! | Follow me on Twitter | Bring Back BBM Music!
________________________________________________________________
Please use plain text.
New Member
steven1983
Posts: 3
Registered: ‎11-02-2012
My Device: curve 9320
My Carrier: orange (EE)

Re: Blackberry Wont Connect To Rim! Please help!!!

Thank you I will call them tomorrow when they are open :smileyhappy:
Please use plain text.