Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Curve™

Reply
New Contributor
ahsietal
Posts: 5
Registered: ‎10-07-2008
My Device: Not Specified

Blckberry Curve 8300 not identifying ANY Network

I was using my phone fine up until everything on it just stopped. When I turned it off then back on it stopped identifying the network. I went into "Manage Networks" to manually search for network but still no luck. (my service providers network is up and running fine) .............HELP PLEASE!!! :smileysad:
Please use plain text.
Elite II
tanzim
Posts: 9,321
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Torch 9800
My Carrier: grameenphone

Re: Blckberry Curve 8300 not identifying ANY Network

Did you tried any other SIM card other then your one? If not do so and let know the result.

tanzim                                                                                  
If your query is resolved then please click on Accept as Solution

Click on the LIKE on the bottom right if the post deserves credit

Please use plain text.
New Contributor
ahsietal
Posts: 5
Registered: ‎10-07-2008
My Device: Not Specified

Re: Blckberry Curve 8300 not identifying ANY Network

Yea I did try another companies SIM card but it just will not pick up any network
Please use plain text.
New Contributor
mdobin
Posts: 4
Registered: ‎01-21-2009
My Device: Not Specified

Re: Blckberry Curve 8300 not identifying ANY Network

Did you recently upgrade your software?

 

That is the problem I ran into, so I had to downgrade.  Then I had no problem.

 

Marc

Please use plain text.
New Contributor
ahsietal
Posts: 5
Registered: ‎10-07-2008
My Device: Not Specified

Re: Blckberry Curve 8300 not identifying ANY Network

I may have done that. How do I downgrade?
Please use plain text.
New Contributor
mdobin
Posts: 4
Registered: ‎01-21-2009
My Device: Not Specified

Re: Blckberry Curve 8300 not identifying ANY Network

Here's what I did

 

1)  Backed up my device

2)  Downloaded the "old" software package from Blackberry's carrier-specific location

3)  Using Windows Add/Remove, removed the "new" software from the system.

4)  Ran the install for the "old" software.

5)  connected the BB and opened Device Manager

6)  Started the App Loader

7)  When you get the message that the software on the computer is older than the software on your device, make the selection that instructs the computer to install the software from the PC.

8)  Watch it happen.  The whole process took close to 30 minutes as I recall.

 

But since I downgraded, my unit has not lost connection with the network (AT&T), which it was doing regularly with the latest software version.

 

I am not happy that I lost a better web browser, HTML email, video recording and much better attachment handling/viewing, but I couldn't afford to lose connectivity.  I'm hoping that I'm not the only one with this problem and that it will get fixed.

Please use plain text.
New Contributor
ahsietal
Posts: 5
Registered: ‎10-07-2008
My Device: Not Specified

Re: Blckberry Curve 8300 not identifying ANY Network

I got lost at so many parts of the step so it still isnt working for me.:smileysad:
Please use plain text.
Guru I
Xandrex
Posts: 18,377
Registered: ‎07-29-2008
My Device: Z10 10.1.0.2312 / Playbook 2.1 / 8900 5.0
My Carrier: Vodafone France (SFR) & B&You

Re: Blckberry Curve 8300 not identifying ANY Network

what is the first step that loses you ?



The search box on top-right of this page is your true friend, and the public Knowledge Base too:
Please use plain text.
New Contributor
ahsietal
Posts: 5
Registered: ‎10-07-2008
My Device: Not Specified

Re: Blckberry Curve 8300 not identifying ANY Network

Got lost right at step 2. I backed up my device but I was not sure of WHICH software to download and where to save it
Please use plain text.