Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Curve™

Reply
Contributor
sasikiran96
Posts: 13
Registered: ‎12-13-2011
My Device: Z10 and Curve 9360
Accepted Solution

Can I install a Rogers firmware into a unlocked Mobilicity BlackBerry?

Can I install a Rogers firmware into a unlocked Mobilicity BlackBerry? I am using the phone with my Rogers simcard.

Elite II
prince2012
Posts: 7,973
Registered: ‎06-01-2012
My Device: Curve

Re: Can I install a Rogers firmware into a unlocked Mobilicity BlackBerry?

Hi sasikiran96

 

 

                          Yes if you want you can use that ,But after installing that OS on your PC you have to delete  those VENDOR files. Two or Three VENDOR .XML may be there ,the location to those Vendor .XML files can be found here :

 

  •  C:\Program Files (x86)\Common Files\Research In Motion\AppLoader
  •  C:\Users\Windows UserName\AppData\Roaming\Research In Motion\BlackBerry\Loader XML.

 

If you need more help let us know.

 

___________________________________________________________________________

Click " Like " if you want to Thank someone.
If Problem Resolves mark the post(s) as " Solution ", so that other can make use of it.
Contributor
sasikiran96
Posts: 13
Registered: ‎12-13-2011
My Device: Z10 and Curve 9360

Re: Can I install a Rogers firmware into a unlocked Mobilicity BlackBerry?

Thanks.. That helped :smileyhappy:
Elite II
prince2012
Posts: 7,973
Registered: ‎06-01-2012
My Device: Curve

Re: Can I install a Rogers firmware into a unlocked Mobilicity BlackBerry?

Hi sasikiran96

 

 

                              You are most welcome..:smileyhappy:

___________________________________________________________________________

Click " Like " if you want to Thank someone.
If Problem Resolves mark the post(s) as " Solution ", so that other can make use of it.