Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Curve™

Reply
New Contributor
SpoolTurbo
Posts: 6
Registered: ‎11-07-2008
My Device: Not Specified
Accepted Solution

Desktop Manager v4.6 errors when trying to run MediaManager

Please use plain text.
Developer
hmeister
Posts: 428
Registered: ‎09-26-2008
My Device: 9000

Re: Desktop Manager v4.6 errors when trying to run MediaManager

Hi and welcome....

 

It would appear that your using a shortcut for a JPG file and not the actual file...

Can you comment more on this error and the events surrounding how it is showing?

 

H.


+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
If successful in helping you, please give me kudos in my post.
Please mark the post that solved it for you!
Thank you!
Best Regards

hmeister
Please use plain text.
New Contributor
SpoolTurbo
Posts: 6
Registered: ‎11-07-2008
My Device: Not Specified

Re: Desktop Manager v4.6 errors when trying to run MediaManager

Here is the post, sorry.  The program when I installed it worked fine.  Today, the below message displayed.  It did the same thing on my gf's computer as well.

 

Please use plain text.
New Contributor
SpoolTurbo
Posts: 6
Registered: ‎11-07-2008
My Device: Not Specified

Re: Desktop Manager v4.6 errors when trying to run MediaManager

I've tried uninstall/reinstalling desktop software, updating my Curve 8310 software, and a simple computer restart.  On my gf's computer, I ran the script:  regsvr32 /u "C:\program files\common files\microsoft shared\dao\dao360.dll" and then ran it again without the /u and I didn't receive those errors anymore.  Maybe just lucky, well I'll wait to see...  Any suggestion would help!
Please use plain text.
Developer
hmeister
Posts: 428
Registered: ‎09-26-2008
My Device: 9000

Re: Desktop Manager v4.6 errors when trying to run MediaManager

Hi and welcome again...

 

Ok, I see now, you setup links to photobucket! Sorry, I thought the first post was the error.

What OS are you running on your computer?

 

Also, you do not need media manager to manage your data on your Microsd card. You can use Mass Storage Mode.

How does this work?

When you tether your Blackberry using the USB cord, you can mount your MicroSD card and manage your data using Explorer. It will mount your Blackberry just like a thumb drive.

 

I will need to research this error since it appears to be a possible computer OS error and not a blackberry error.

 

H.


+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
If successful in helping you, please give me kudos in my post.
Please mark the post that solved it for you!
Thank you!
Best Regards

hmeister
Please use plain text.
Developer
hmeister
Posts: 428
Registered: ‎09-26-2008
My Device: 9000

Re: Desktop Manager v4.6 errors when trying to run MediaManager


SpoolTurbo wrote:
I've tried uninstall/reinstalling desktop software, updating my Curve 8310 software, and a simple computer restart.  On my gf's computer, I ran the script:  regsvr32 /u "C:\program files\common files\microsoft shared\dao\dao360.dll" and then ran it again without the /u and I didn't receive those errors anymore.  Maybe just lucky, well I'll wait to see...  Any suggestion would help!

 

Hi SpoolTurbo...

 

Thanks for the update. How did you determine this was a library error? Link here...

 

H.


+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
If successful in helping you, please give me kudos in my post.
Please mark the post that solved it for you!
Thank you!
Best Regards

hmeister
Please use plain text.
New Contributor
SpoolTurbo
Posts: 6
Registered: ‎11-07-2008
My Device: Not Specified

Re: Desktop Manager v4.6 errors when trying to run MediaManager

XP Professional Service Pack 3

 

I don't have a microSD card yet, I just ordered a 2GB, so right now it just has the built in memory.  If it mounts the drive in Win Explorer I am fine doing it that way.  I wasn't sure if I should post here, as I knew it is a software/OS issue, not really a phone problem.  If you do find something, I would love to know!  Thanks for the quick response!!

 

Ryan

Please use plain text.
New Contributor
SpoolTurbo
Posts: 6
Registered: ‎11-07-2008
My Device: Not Specified

Re: Desktop Manager v4.6 errors when trying to run MediaManager


Hi SpoolTurbo..

 

Thanks for the update. How did you determine this was a library error? Link here...

 

H.


 

Nothing really, just doing a search online returned that.  I ran it to see what happened.  Call it dumb luck!

Please use plain text.
Developer
hmeister
Posts: 428
Registered: ‎09-26-2008
My Device: 9000

Re: Desktop Manager v4.6 errors when trying to run MediaManager

Hi Ryan...

 

Media manager is used primarily for data management using a MicroSD card.

Here is the link to the size specifications specific to the OS on the phone... Link here....

As I said before, you can elect to use it or just mount the card and a drive letter will show up once the card is mounted.

 

H.


+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
If successful in helping you, please give me kudos in my post.
Please mark the post that solved it for you!
Thank you!
Best Regards

hmeister
Please use plain text.
New Contributor
SpoolTurbo
Posts: 6
Registered: ‎11-07-2008
My Device: Not Specified

Re: Desktop Manager v4.6 errors when trying to run MediaManager

I'll just mount it, easier that way, thanks again for the help!
Please use plain text.