Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Curve™

Reply
Contributor
Sophie12345
Posts: 19
Registered: ‎01-16-2013
My Device: Blackberry curve 9300

My blackberry 9300 has a techinical fault help

I have a blackberry curve 9300 i brought off my friend second hand he had all blackberry services activated he said my app world face book app ect will work on wifi orange uk ee hve taken my credit i have contacted blakberry direct they said to call orange orange say its not there fault some1 please help when i send host route i get nothing back but if i put my sim in a different phone it works fine i really need some1 to help im stuck
Please use plain text.
Contributor
Sophie12345
Posts: 19
Registered: ‎01-16-2013
My Device: Blackberry curve 9300

Re: My blackberry 9300 has a techinical fault help

I dont get the blackberry symbol by my signal an orange say everythin is fine ther end my bbm wont work or register nothing i basickly have a broke phone its frustrating that noone seems to be able to help
Please use plain text.
Forums Veteran II
Wolf359
Posts: 3,377
Registered: ‎12-29-2011
My Device: Z30 / Playbook

Re: My blackberry 9300 has a techinical fault help

[ Edited ]

I'm thinking this is an orange issue.  They have to verify everything is provisioned correctly and the correct blackberry data plan is attached to your account.  You said you put your sim into another phone and it worked.  Was that phone a blackberry?  You may have to take it to the store and show them this.

________________________________________________________________
Please click the Thumbs Up icon if this comment has helped you!
If your issue is resolved, please click the solution button on the resolution! :Balloon:
Every BlackBerry should have BlackBerry Protect, get it now! | Follow me on Twitter | Bring Back BBM Music!
________________________________________________________________
Please use plain text.
Contributor
Sophie12345
Posts: 19
Registered: ‎01-16-2013
My Device: Blackberry curve 9300

Re: My blackberry 9300 has a techinical fault help

Yes a blackberry phone in the orange shop when i took it there to get them to try resolve the issue i even brought a vodaphone sim an a blackerry package an it just doesnt work atall iv now spent 50 on the phone an 20 on credit an sim cards its really annoying
Please use plain text.
Contributor
Sophie12345
Posts: 19
Registered: ‎01-16-2013
My Device: Blackberry curve 9300

Re: My blackberry 9300 has a techinical fault help

Iv given then the imei number the pin the technician in the shop reset the blackberry everything you can think of iv spent hours on the phone to orange technicians over the last 56 hours even called bb america at 9 dollars a minute from the uk its crazy
Please use plain text.
Forums Veteran II
Wolf359
Posts: 3,377
Registered: ‎12-29-2011
My Device: Z30 / Playbook

Re: My blackberry 9300 has a techinical fault help

Is the 9300 an orange device?

________________________________________________________________
Please click the Thumbs Up icon if this comment has helped you!
If your issue is resolved, please click the solution button on the resolution! :Balloon:
Every BlackBerry should have BlackBerry Protect, get it now! | Follow me on Twitter | Bring Back BBM Music!
________________________________________________________________
Please use plain text.
Contributor
Sophie12345
Posts: 19
Registered: ‎01-16-2013
My Device: Blackberry curve 9300

Re: My blackberry 9300 has a techinical fault help

Origianally vodaphone but the previous owner had on orange an vodaphone wont work either
Please use plain text.
Forums Veteran II
Wolf359
Posts: 3,377
Registered: ‎12-29-2011
My Device: Z30 / Playbook

Re: My blackberry 9300 has a techinical fault help

I wonder if vodaphone has to do sometihng to help.  Have you checked with vodaphone?

________________________________________________________________
Please click the Thumbs Up icon if this comment has helped you!
If your issue is resolved, please click the solution button on the resolution! :Balloon:
Every BlackBerry should have BlackBerry Protect, get it now! | Follow me on Twitter | Bring Back BBM Music!
________________________________________________________________
Please use plain text.
Contributor
Sophie12345
Posts: 19
Registered: ‎01-16-2013
My Device: Blackberry curve 9300

Re: My blackberry 9300 has a techinical fault help

Yep both networks its like it just wont activate the host router settings
Please use plain text.
Forums Veteran II
Wolf359
Posts: 3,377
Registered: ‎12-29-2011
My Device: Z30 / Playbook

Re: My blackberry 9300 has a techinical fault help

Correct.  I would check with vodaphone to make sure that device isn't somehow lingering on their network and after you get the all clear, get orange to send the service books.  This is an issue with the carriers and you're stuck in the middle.  You may have to take it to vodaphone and call orange from there and have them sort it out.

________________________________________________________________
Please click the Thumbs Up icon if this comment has helped you!
If your issue is resolved, please click the solution button on the resolution! :Balloon:
Every BlackBerry should have BlackBerry Protect, get it now! | Follow me on Twitter | Bring Back BBM Music!
________________________________________________________________
Please use plain text.