Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Curve™

Reply
New Contributor
Kellyann
Posts: 2
Registered: ‎07-28-2008
My Device: Not Specified

New 8330 - having problems...

I am confused.  I just received my Curve 8330 today.  I am trying to set it up but having problems.  The only email options are for an Enterprise email.  I want to link my gmail accounts in.  Also the cd they sent me won't open on my Vista laptop.  So I came here to download desktop and it wants company info and all this stuff.  I am really frustrated.  Please help. 

 

Kelly

Please use plain text.
New Member
capitan20
Posts: 1
Registered: ‎07-28-2008
My Device: Not Specified

New 8330 And 8320 having problems...

Hello Kelly, how r you?? my name is Alex. sorry to hear you Frustrated about your mobile phone, that is happenning to me rigth now, i have a BB 8320 and i'm trying to set it up in my Laptop and it won't let me to do it.  and i can't do anything, ok Kelly if i try to solve this Trobleshoothing i will let u know. bye

 

                                                                        alex

Please use plain text.
Guru I
Bifocals
Posts: 16,194
Registered: ‎07-23-2008
My Device: Torch 9850/ Playbook
My Carrier: VerizonWireless

Re: New 8330 - having problems...

Hi KellyAnn,

Did you use the setup wizard? I believe it gives you the option of email BIS or BES?

Hope this helps!

 

 

 

 

 

 

 

Click Accept as Solution for posts that have solved your issue(s)!
Be sure to click Like! for those who have helped you.

Install BlackBerry Protect it's a free application designed to help find your lost BlackBerry smartphone, and keep the information on it secure.

Follow Bifocals on Twitter

Please use plain text.
New Contributor
Kellyann
Posts: 2
Registered: ‎07-28-2008
My Device: Not Specified

Re: New 8330 - having problems...

I got it working.  I hadn't activated it yet.  That option doesn't show up til you do.  Thanks everyone.
Please use plain text.