Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Curve™

Reply
Trusted Contributor
Posts: 101
Registered: ‎08-31-2008
My Device: Torch 9800 and Playbook
My Carrier: Vodafone
Accepted Solution

Soft reset

Is there a way to soft reset the BB apart from taking out the battery?
@SillohZil on Twitter
Guru I
Posts: 16,194
Registered: ‎07-23-2008
My Device: Torch 9850/ Playbook
My Carrier: VerizonWireless

Re: Soft reset

[ Edited ]

Hi,

Sorry to report that removing the battery IS the soft reset.

Thanks

 

If this answers your questions please resolve the post using the green check in the post that answered your question.

Thanks

Message Edited by Bifocals on 09-04-2008 03:51 AM
Click Accept as Solution for posts that have solved your issue(s)!
Be sure to click Like! for those who have helped you.

Install BlackBerry Protect it's a free application designed to help find your lost BlackBerry smartphone, and keep the information on it secure.

Follow Bifocals on Twitter

Trusted Contributor
Posts: 101
Registered: ‎08-31-2008
My Device: Torch 9800 and Playbook
My Carrier: Vodafone

Re: Soft reset

.....and a hard reset?
@SillohZil on Twitter
Super Contributor
Posts: 414
Registered: ‎04-02-2008
My Device: Q10 OS 10.1, PlayBook (WiFi 64 Gig)

Re: Soft reset

Try Soft Reset: 0.2 - a tiny program to do just that!  Use your BlackBerry's Browser to download and install it OTA (Over The Air) from here:

http://www.geekandproud.net/blackberry-software/#SoftReset

 

Jerry
Trusted Contributor
Posts: 101
Registered: ‎08-31-2008
My Device: Torch 9800 and Playbook
My Carrier: Vodafone

Re: Soft reset

Thanks for the info.
@SillohZil on Twitter
Guru I
Posts: 19,007
Registered: ‎07-29-2008
My Device: Passport, Playbook, 9320BES
My Carrier: Bouygues _ SFR

Re: Soft reset

hello,

Hard Reset : remove the battery for a minute, then plug it back and wait 5min for the Blackberry to initialize
Soft Reset : Alt + RightShift + Del then wait for 10seconds.

Naturally, the hard reset does more cleaning than the soft reset.



The search box on top-right of this page is your true friend, and the public Knowledge Base too: