Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Curve™

Reply
New Contributor
MidoZ
Posts: 7
Registered: ‎10-27-2012
My Device: Blackberry 9300

Some problem while update software to V6

My phone is Curve 9300 3G V5

I tried to update it to V6 but This is the problem

 

Who can't see the pic this is link : http://imageshack.us/photo/my-images/26/27102012114130.png/

 

Please help me to fix it !!

Please use plain text.
Elite II
prince2012
Posts: 7,969
Registered: ‎06-01-2012
My Device: Curve

Re: Some problem while update software to V6

Hello MidoZ

 

 

Welcome to BlackBerry Support Community Forums

 

 

Do you have an Active BlackBerry Data Plan on your account .Meanwhile please look at this Knowledge Base Article regarding this error :KB19921

 

 

 

Prince

______________________________________________________________________________

 

Click " Like " if you want to Thank someone.

If Problem Resolves mark the post(s) as " Solution ", so that other can make use of it.

___________________________________________________________________________

Click " Like " if you want to Thank someone.
If Problem Resolves mark the post(s) as " Solution ", so that other can make use of it.
Please use plain text.
New Contributor
MidoZ
Posts: 7
Registered: ‎10-27-2012
My Device: Blackberry 9300

Re: Some problem while update software to V6

[ Edited ]

Dear prince2012.

 

Thank you for trying to help me.

 

But i have data plan and i already got a register message and saved it.

And nothing new, I was restart my phone and restart my service but same problem.!

 

Thanks but please try to help me.

Please use plain text.
New Contributor
MidoZ
Posts: 7
Registered: ‎10-27-2012
My Device: Blackberry 9300

Re: Some problem while update software to V6

Help me please all.

Please use plain text.
Elite II
prince2012
Posts: 7,969
Registered: ‎06-01-2012
My Device: Curve

Re: Some problem while update software to V6

[ Edited ]

Hi MidoZ

 

 

If you already had a working and active SIM then that error should have appeared.But anyway as you are getting that message I prefer you should try a manual update.All you have to do is that Download an OS from your Carrier or any other on your PC and while performing the Upgrade just Disconnect  all your Internet Connection From the PC you will use to do the upgrade process.Please try it :

 

( first remove or Uninstall if any OS packs are uninstall on your PC : Go to Control Panel > Add or Remove Programs> if you see any  uninstall that from your PC )

 

1.Locate your Carrier and Download the OS you desire from here and Install it in your PC or Laptop Carriers

  • (make sure you are downloading for the same model as you have )

2. Download and install the latest BlackBerry desktop software from here BlackBerry desktop software

  •     Then using desktop software perform your full backup of your device.   

3.Search your C: drive for Vendor.xml and delete them, there may be one or two  vendor.xml ( On your Pc change your folders option to show hidden files/folders ) :

 

  •     C:\Program Files (x86)\Common Files\Research In Motion\AppLoader
  •     C:\Users\Windows UserName\AppData\Roaming\Research In Motion\BlackBerry\Loader XML

 

4. Go to C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\AppLoader. (For 64-bit Vista or Windows 7, the path       will be C: > Program Files x86 > Common Files > Research In Motion > AppLoader) double click Loader.exe

 

      Upgrade will continue then After Installation of New OS restore your backup from BlackBerry desktop

Software.

 

So don't forget to delete those Vendor .Xml files that's most important .Please try it and let us know your progress.

 

 

 

Prince

____________________________________________________________________________

 

Click " Like " if you want to Thank someone.

If Problem Resolves mark the post(s) as " Solution ", so that other can make use of it.

___________________________________________________________________________

Click " Like " if you want to Thank someone.
If Problem Resolves mark the post(s) as " Solution ", so that other can make use of it.
Please use plain text.
New Contributor
MidoZ
Posts: 7
Registered: ‎10-27-2012
My Device: Blackberry 9300

Re: Some problem while update software to V6

Hi prince2012.

Thanks for help me.

But where is number 4 :smileyvery-happy:

And i can't do this steps can you download team viewer and enter to my PC and do it on my PC.

Send to me your yahoo! or hotmail account in private message please. :smileyhappy:
Please use plain text.
Elite II
prince2012
Posts: 7,969
Registered: ‎06-01-2012
My Device: Curve

Re: Some problem while update software to V6

Hello MidoZ

 

 

                        Their is no step 4 I had edited my post ,Just follow the directions its simple. As we all know this is an RIM's support channel and here users  can share their problems with each other so that everyone can help  and learn sometime about their BlackBerry devices.

 

So just follow the direction and post back if you feel any problem.

 

 

Good Luck.

 

 

Prince

__________________________________________________________________________

 

Click " Like " if you want to Thank someone.

If Problem Resolves mark the post(s) as " Solution ", so that other can make use of it.

___________________________________________________________________________

Click " Like " if you want to Thank someone.
If Problem Resolves mark the post(s) as " Solution ", so that other can make use of it.
Please use plain text.
New Contributor
MidoZ
Posts: 7
Registered: ‎10-27-2012
My Device: Blackberry 9300

Re: Some problem while update software to V6

Hi prince2012.

I have followed this steps but nothing new !!
Same problem.
Please use plain text.
Elite II
prince2012
Posts: 7,969
Registered: ‎06-01-2012
My Device: Curve

Re: Some problem while update software to V6

Hi MidoZ

 

 

                  Please give us more details about the steps you performed and where you are having problem so that we can help you. 

 

 

 

Prince

______________________________________________________________________________

 

Click " Like " if you want to Thank someone.

If Problem Resolves mark the post(s) as " Solution ", so that other can make use of it.

___________________________________________________________________________

Click " Like " if you want to Thank someone.
If Problem Resolves mark the post(s) as " Solution ", so that other can make use of it.
Please use plain text.
New Contributor
MidoZ
Posts: 7
Registered: ‎10-27-2012
My Device: Blackberry 9300

Re: Some problem while update software to V6

Hi prince2012.

Look, I have done first and second and third step successfully
But fourth step is my problem : Because i have yahoo messenger only on my device and Loader.exe shows me this app on my phone not new software or any thing !!
Please use plain text.