Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Curve™

Reply
New Contributor
lauriehurman
Posts: 5
Registered: ‎01-04-2013
My Device: 8520
My Carrier: tescomobile
Accepted Solution

blackberry contract?

Hi All

Sorry for a beginner question but a friend has offerd to sell me his 8520 now that he has upgraded. I have lusted after this for ages but I'm worried that it wont work with my tescomobile pasygo sim.

Do I need a proper blackberry contract to make this phone work fully?

 

Thanks very much for taking the time to respond.

Laurie

Please use plain text.
Elite II
prince2012
Posts: 7,960
Registered: ‎06-01-2012
My Device: Curve
My Carrier: BSNL

Re: blackberry contract?

Hi lauriehurman

 

 

Welcome to BlackBerry Support Forums

 

 

First of all you have to confirm with your friend that BlackBerry is an UNlocked one from its previous carrier , Otherwise it will not allow tescomobile SIM, Secondly in order to use BlackBerry Services like BBM, personal Email services and a few other you need a BlackBerry data plan also known as BIS from your respective carrier.

 

That's all. Good Luck. 

___________________________________________________________________________

Click " Like " if you want to Thank someone.
If Problem Resolves mark the post(s) as " Solution ", so that other can make use of it.
Please use plain text.
New Contributor
lauriehurman
Posts: 5
Registered: ‎01-04-2013
My Device: 8520
My Carrier: tescomobile

Re: blackberry contract?

Thanks very much
Am I right in thinking that if tescomobile does not offer the 8520 for sale then they are unlikely to provide a "BIS" for it?
I will ask them but they seem a lot less keen to be helpful than you are.
Thanks
Laurie

Please use plain text.
Elite II
prince2012
Posts: 7,960
Registered: ‎06-01-2012
My Device: Curve
My Carrier: BSNL

Re: blackberry contract?

Hi lauriehurman

 

 

                             As far as I know Curve 8520 will work over Tescomobile SIM , But They will have to activate BIS on there SIM , I think they will provide but it will be better to re-confirm with them.

___________________________________________________________________________

Click " Like " if you want to Thank someone.
If Problem Resolves mark the post(s) as " Solution ", so that other can make use of it.
Please use plain text.