Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Curve™

Reply
New Contributor
bones7428
Posts: 2
Registered: ‎11-18-2009
My Device: Not Specified

facebook app not working

i have the curve 8300 and am having trouble with the facebook app, i cant get it to work i geet an error saying there was a problem communicating with facebook. I have unistalled the app already and then i reinstalled and got the same thing. it was working the otha day i dont get it can some one help me with this?

ty

JSanders
Posts: 86,396
Likes: 23,176
Solutions: 5,979
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Passport • Z30 • Z10 • Torch9850 • Playbook
My Carrier: Verizon

Re: facebook app not working

Users receiving the "No Stream Posts Available" or "No News Feed Available" is happening across the board and there is no fix on the user or device end at this point.

It is likely related to Facebook' recent changes to how news and status updates are posted. Some other applications which pull the streamposts (like SocialScope and Tweetdeck are not experiencing the issue.

My guess it will be fixed soon.




1. If any post helps you please click the Like Button below the post(s) that helped you.
2. Please resolve your thread by marking the post "Solution?" which solved it for you!
3. Install free BlackBerry Protect today for backups of contacts and data.
4. Guide to Unlocking your BlackBerry & Unlock Codes


Join our BBM Channels (Beta)
BlackBerry Support Forums Channel
PIN: C0001B7B4   Display/Scan Bar Code
Knowledge Base Updates
PIN: C0005A9AA   Display/Scan Bar Code
New Contributor
peeps424
Posts: 2
Registered: ‎02-11-2010
My Device: Curve 8330

Re: facebook app not working

I think its because of the Facebook updates that they're doing...because im getting the same thing.  However....since ive had my blackberry...I have never been able to upload a picture to facebook from my phone.  Ive had my phone for about a month now.  Not sure why this is happening.