Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Curve™

Reply
New Contributor
junior_2003
Posts: 3
Registered: ‎11-24-2012
My Device: blackberry curve 9360
My Carrier: vodafone

failed 2 associate with network

hi i recently have purchased a bb 9360 and im tryin to connect to my home wifi but the error msg comes up sayin failed to associate with network. ive also tried it at my other family members house on there wifi and gettin the same msg, i use 2 hav a bb 8520 and had no problems conectin to the wifi. plz plz plz could someone with any info how 2 solve this problem help me out with sujestions as i live in a area with poor signal so i use the wifi for bbm, internet etc...

 many thanks junior

Please use plain text.
BlackBerry Technical Advisor (Retired)
hatchback
Posts: 2,283
Registered: ‎09-09-2010
My Device: BlackBerry Z10 Smartphone

Re: failed 2 associate with network

Hey Junior,

Welcome to the BlackBerry® Support Community Forums.

 

This can be caused when media access control (MAC) address filtering is enabled on the Wi-Fi® network,add the MAC address of the BlackBerry® smartphone to the accepted MAC address list for the Wi-Fi network.

 

How to find the MAC address of a Wi-Fi enabled BlackBerry smartphone
http://btsc.webapps.blackberry.com/btsc/KB13233

 

I hope this helps.

-HB

 

Come follow your BlackBerry Technical Team on twitter! @BlackBerryHelp

Be sure to click Kudos! for those who have helped you.

Click Solution? for posts that have solved your issue(s)!

Please use plain text.
New Contributor
junior_2003
Posts: 3
Registered: ‎11-24-2012
My Device: blackberry curve 9360
My Carrier: vodafone

Re: failed 2 associate with network

hi ive gone frew all that on options and then device and status information, and i scroll down to wifi information and the signal says no coverage and i have a wlan mac 68:ED:43:3C:30:46 and ip addy is 0.0.0.0 wot do i do with it

thanks junior

Please use plain text.
BlackBerry Technical Advisor (Retired)
hatchback
Posts: 2,283
Registered: ‎09-09-2010
My Device: BlackBerry Z10 Smartphone

Re: failed 2 associate with network

Hey Junior_2003,

 

Check  the product documentation for the wireless router for information on MAC address filtering to see if this is enabled on the Wi-Fi® network.

 

Thanks.

-HB

 

Come follow your BlackBerry Technical Team on twitter! @BlackBerryHelp

Be sure to click Kudos! for those who have helped you.

Click Solution? for posts that have solved your issue(s)!

Please use plain text.