Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Desktop Software

Reply
Contributor
Scott99Lee
Posts: 28
Registered: ‎05-17-2008
My Device: Curve 8330
Accepted Solution

Can we install BB Desktop on 2computers?

    I did a search and did not find a definitive answer.

My BB is installed on my work PC, but I'd like to install it at home as well, on my laptop. (can't really download, copy music, Podcasts, videos etc at work!!)

Before I install BB software on the laptop, was wondering if having it on 2 systems creates problems. Won't need to sync Calendar, tasks email etc, just the media stuff and apps.

Any advice?

scott 

Forums Advisor II
d_fisher
Posts: 974
Registered: ‎04-01-2008
My Device: T-Mobile 8100

Re: Can we install BB Desktop on 2computers?

You can install the BlackBerry Desktop Manager on as many PCs as you want.
Contributor
Scott99Lee
Posts: 28
Registered: ‎05-17-2008
My Device: Curve 8330

Re: Can we install BB Desktop on 2computers?

But how do you avoid screwing up settings on sync?

scott 

Forums Advisor II
d_fisher
Posts: 974
Registered: ‎04-01-2008
My Device: T-Mobile 8100

Re: Can we install BB Desktop on 2computers?

Configure the Desktop Manager sync settings to not synchronize anything when connected.
Forums Advisor III
OzBBerry42
Posts: 1,078
Registered: ‎05-26-2008
My Device: 8300

Re: Can we install BB Desktop on 2computers?

Hi Scott99Lee,

 

 

Install the Desktop manager at Work as BES.

Install the Desktop manager at home as BIS.

 

That way you can also add your home contacts to the Devcie,. but remember that because the devcie will Sync everything, the Contacts that are now on your BB will be sync'ed to the office account as if you had added them manually!

Hope that helps!



Checked out my Blackberry FAQ's and Links to Needed Articles here
http://darkeen.homelinux.com/index.php/Blackberryfaq
Contributor
Scott99Lee
Posts: 28
Registered: ‎05-17-2008
My Device: Curve 8330

Re: Can we install BB Desktop on 2computers?

Thanks to both of you. I'll try, but I don't have outlook on my home laptop. Will see how it goes. If I run into trouble, I'll ask for more help!

scott