Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Device software

Reply
New Contributor
BB_Addict
Posts: 4
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Not Specified

BIS with hotmail

I got my cool BlackBerry, and obviously I want to hook up my hotmail account as well.  Does anyone know if I need to pay hotmail for their POP/HTTP mail services to get hotmail to work on the blackberry ?

 

thx,

 

Dave

Contributor
js2008
Posts: 31
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Not Specified

Re: BIS with hotmail

should work just fine. When you set it up on the BIS site all you have to do is insert the email address and it will do the rest. However for some other pop/imap set ups you do need to input the info manually.
~John
New Contributor
BB_Addict
Posts: 4
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Not Specified

Re: BIS with hotmail

works great .... this device is so awesome!

 

 

thx man !

 

 

New Member
sniper
Posts: 1
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Not Specified

Re: BIS with hotmail

http://www.blackberry.com/btsc/search.do?cmd=displayKC&docType=kc&externalId=KB03405&sliceId=SAL_Public&dialogID=117462039&stateId=1%200%20117456557
New Contributor
ricpac
Posts: 8
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Not Specified

Re: BIS with hotmail

Hotmail didn't work for me. The OP must have an older acct.

Contributor
shivers316
Posts: 18
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Not Specified

Re: BIS with hotmail

Yeah some older accounts work, as well as Hotmail Plus.
New Member
chefmfortner
Posts: 1
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Not Specified

Re: BIS with hotmail

From what I understand about hotmail is that unless you have a premium account you can't forward emails its the same problem I had with yahoo!

Hope that helps

Si
Contributor
Si
Posts: 26
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Not Specified

Re: BIS with hotmail

MS are being crooks about it.  They don't have POP access now unless you have an old account!
Elite II
tanzim
Posts: 9,321
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Torch 9800

Re: BIS with hotmail

[ Edited ]
HEY!! Now hotmail integration is as simple as setting up other accounts provided that your carrier is having access to BIS 2.5!!! Check the Doc ID : KB15252 for details.
Message Edited by tanzim on 06-15-2008 02:44 PM

tanzim                                                                                  
If your query is resolved then please click on Accept as Solution

Click on the LIKE on the bottom right if the post deserves credit

Visitor
Mingdoll
Posts: 1
Registered: ‎06-20-2008
My Device: Not Specified

Re: BIS with hotmail

Hi,

 

I have read all the posts, and i really need a step by step guide on syncing my hotmail with my BB Curve. I have 2 hotmail accounts that i would like to add. the first one is really old. started 1994. 2nd one started 2003.

 

im not tech savvy at all, and i appreciate any responses.

 

thankyou !