Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

Reply
New Contributor
Posts: 7
Registered: ‎09-07-2008
My Device: Not Specified
Accepted Solution

Add Remote User Wirelessly with Server v3.6

I am trying to add a blackberry user (Curve 8330) who has no access to the network the server is on, and thus can't use the desktop software to get the PIN from the server.  It doesn't appear that there is any wireless activation option in version 3.6 unless I'm missing something.  How can I add this user?
Highlighted
Forums Veteran II
Posts: 2,744
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Bold

Re: Add Remote User Wirelessly with Server v3.6

The user either needs to use Desktop Manager to activate or you need to tether them to the server and activate.

 

Time to upgrade to BES 4.x so you can wirelessly perform Enterprise  Activation.

------------------------------
If you've found a solution through a post; please mark it as a solution.
If someone's was particularly helpful, give them kudo's!.


Get busy living, or get busy dying.

http://blog.port3101.org/hdawg/
Forums Advisor III
Posts: 1,054
Registered: ‎05-23-2008
My Device: 8110, 8300, 8800, 8700, 9000

Re: Add Remote User Wirelessly with Server v3.6

OMG! There is still admins running 3.6???? Wow...

 

Dude, you really need to upgrade!

 

At least to 4.0 if not 4.1.

 

3.6 does not have wireless EA option and if u can't connect it to the BES via DTM, then ur pretty much screwed. Sorry mate.

***************************************************************************************************
If your issue is resolved, put a checkmark in the green box that contains the resolution.
OR
If it was just/or also really helpful - Give it a Kudos.. Go on Mate.. Help the rest of the clueless blackberry user world find their answer too..
~Gday from Down Under~
New Contributor
Posts: 7
Registered: ‎09-07-2008
My Device: Not Specified

Re: Add Remote User Wirelessly with Server v3.6

Thanks for the quick responses...I was afraid of this, though.  Our company is too cheap at the moment to spend the money on an upgrade for just one user.  God knows what else I'm missing with being stuck on 3.6!
Forums Veteran II
Posts: 2,744
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Bold

Re: Add Remote User Wirelessly with Server v3.6

How many users do you have total?
------------------------------
If you've found a solution through a post; please mark it as a solution.
If someone's was particularly helpful, give them kudo's!.


Get busy living, or get busy dying.

http://blog.port3101.org/hdawg/
New Contributor
Posts: 7
Registered: ‎09-07-2008
My Device: Not Specified

Re: Add Remote User Wirelessly with Server v3.6

7 with the 8th being this user.
Forums Veteran II
Posts: 2,744
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Bold

Re: Add Remote User Wirelessly with Server v3.6

You might look to upgrade to BES Professional Express
------------------------------
If you've found a solution through a post; please mark it as a solution.
If someone's was particularly helpful, give them kudo's!.


Get busy living, or get busy dying.

http://blog.port3101.org/hdawg/