Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

Reply
New Contributor
arkalum
Posts: 8
Registered: ‎10-28-2008
My Device: Not Specified

Re: Push don't work since 10-20

I try IEMSTest.exe,

 

I select BlackBerryServer profile, and something strange happened, it open the windows where i have to choose a mailbox. I choose the exchange user call "BESAdmin" i've created. And I have an error : OpenMsgStore() for this profile failed (8004011c).

 

I try a second time and it works.

 

I suppose there is a network problem. I'll check my network...

 

 

Please use plain text.
New Contributor
arkalum
Posts: 8
Registered: ‎10-28-2008
My Device: Not Specified

Re: Push don't work since 10-20

I got something really strange :

I have 2 MAPI profile created : BlackBerry Manager and BlackBerry Server.

These 2 profiles use the same exchange mailbox called BESAdmin.

 

When I try IEMStest with the BlackBerry Manager profile, the test successfully complet.

When I try IEMStest with the BlackBerry Server profile, the test failed.

 

It's correct to have the same mailbox in Manager & Server profile ? Should I create a second mailboxe for the server ?

 

 

 

 

Please use plain text.
Forums Veteran II
AndyDufresne
Posts: 2,745
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Bold

Re: Push don't work since 10-20

Login as your BES Admin account and stop all BES services.

 

open regedit and go to:

 

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows Messaging Subsystem\Profiles\BlackBerryServer]

 

and delete the BlackBerryServer key and all sub-keys.

 

Close regedit and open BlackBerry Server Configuration and follow the procedures outlined in: KB10285 - How to re-create the BlackBerry Enterprise Server MAPI profile

 

Once completed attempt and IEMSTest with the BlackBerryServer MAPI profile again.

------------------------------
If you've found a solution through a post; please mark it as a solution.
If someone's was particularly helpful, give them kudo's!.


Get busy living, or get busy dying.

http://blog.port3101.org/hdawg/
Please use plain text.
New Contributor
arkalum
Posts: 8
Registered: ‎10-28-2008
My Device: Not Specified

Re: Push don't work since 10-20

Done, and the two profile works.

 

But still no push.

 

I install BES on an other server. So Wait & see

Please use plain text.
Forums Veteran II
AndyDufresne
Posts: 2,745
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Bold

Re: Push don't work since 10-20


arkalum wrote:

Done, and the two profile works.

 

But still no push.

 

I install BES on an other server. So Wait & see


hmn; ok.  did you stop the bes services on the original server?  are you using the same srp key / id and same BES server name?

------------------------------
If you've found a solution through a post; please mark it as a solution.
If someone's was particularly helpful, give them kudo's!.


Get busy living, or get busy dying.

http://blog.port3101.org/hdawg/
Please use plain text.