Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

Reply
New Member
Posts: 8
Registered: ‎10-28-2008
My Device: Not Specified

Regarding Migration

Hi,

 

I would like some advice on how to migrate between Exchange to Domino. I am licensed for 40 users and I'm currently using 25. We have around half those users on Domino while we trial it and while we migrate users over it. I would like to find the cheapest way to run both the Exchange and Domino server at once, and then migrate the rest of the users over. Any help would be great. Thank you.

 

Regards, Nuggetbro. 

Forums Veteran II
Posts: 2,744
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Bold

Re: Regarding Migration

You need two different BES to do this.  Exchange and Domino users cannot exist on the same BES.
------------------------------
If you've found a solution through a post; please mark it as a solution.
If someone's was particularly helpful, give them kudo's!.


Get busy living, or get busy dying.

http://blog.port3101.org/hdawg/
New Member
Posts: 8
Registered: ‎10-28-2008
My Device: Not Specified

Re: Regarding Migration

Yes, I understand that. I guess I was wondering more what were my options with licensing and etc?
Forums Veteran II
Posts: 2,744
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Bold

Re: Regarding Migration

1) Get another SRP license

2) Get eough CALs to support all your users

 

That is really about what you can do.  If you have a high enough level of T-Support you can get a temp srp / cals; but unless you do you'll need to purchase.

------------------------------
If you've found a solution through a post; please mark it as a solution.
If someone's was particularly helpful, give them kudo's!.


Get busy living, or get busy dying.

http://blog.port3101.org/hdawg/
New Member
Posts: 8
Registered: ‎10-28-2008
My Device: Not Specified

Re: Regarding Migration

Thank you. I thought there was a migration license? Don't RIM sell a migration license to move licenses between 2 servers?
Forums Veteran II
Posts: 2,744
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Bold

Re: Regarding Migration

If you have Tx3 support or higher you can get one for free.  I'm not sure if these are sold; I'd contact RIM or your local reseller directly for the answer.
------------------------------
If you've found a solution through a post; please mark it as a solution.
If someone's was particularly helpful, give them kudo's!.


Get busy living, or get busy dying.

http://blog.port3101.org/hdawg/
Highlighted
New Member
Posts: 8
Registered: ‎10-28-2008
My Device: Not Specified

Re: Regarding Migration

Thank you.