Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

Reply
Regular Contributor
Posts: 74
Registered: ‎03-04-2009
My Device: Not Specified
Accepted Solution

Renaming the BESAdmin Account

Hi people,

 

is it a problem if we rename the BESAdmin account? Does anything need to be reconfigured or should the changes be propegated throughout.

 

David

Guru III
Posts: 31,261
Registered: ‎06-25-2008
My Device:

I'm rockin the BlackBerry Passport, Z30, Z10, Q10, BlackBerry Mini Stereo Speaker, 64 gig PlayBook, BlackBerry Wireless Headset HS-700

My Carrier: I am on AT&T. Please edit your Personal Profile with your DEVICE TYPE, DEVICE OS and Carrier

Re: Renaming the BESAdmin Account

You will have to make a few changes

 

all BES services will have to have passwords reentered

Database SA password will need to change

Mapit profile might have to be recreated on BES too.

 

 




Click here to Backup the data on your BlackBerry Device! It's important, and FREE!


Click "Accept as Solution" if your problem is solved. To give thanks, click thumbs up
Click to search the Knowledge Base at BTSC and click to Read The Fabulous Manuals

BESAdmin's, please make a signature with your BES environment info.


SIM Free BlackBerry Unlocking FAQ
Follow me on Twitter @knottyrope


Want to thank me? Buy my KnottyRope App here


BES 12 and BES 5.0.4 with Exchange 2010 and SQL 2012 Hyper V


Regular Contributor
Posts: 74
Registered: ‎03-04-2009
My Device: Not Specified

Re: Renaming the BESAdmin Account

Thanks for the prompt response, I have managed to talk my way out of renaming the account. Thanks for such a prompt response.

Forums Veteran I
Posts: 2,036
Registered: ‎12-04-2008
My Device: 8900

Re: Renaming the BESAdmin Account

good idea!! really really really a bad idea
******************************************************************


If someone helped you give them kudos. Research all info!