Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Enterprise Service 10

Reply
Contributor
Posts: 12
Registered: ‎03-25-2013
My Device: Z10
My Carrier: Optus

BES 10.1 install fails at FuseDC

Tried to install 10.1 over the top of 10.0, and it failed with 'Management Studio must be uninstalled' as per this thread.

 

http://supportforums.blackberry.com/t5/BlackBerry-Enterprise-Service-10/Upgrade-BDS-10-1-gt-10-1/td-...

 

As Management Studio is not installed, there is no way past this that I can find.

 

I clean uninstall BES 10.0, using the same instructions as for BES 5. - http://btsc.webapps.blackberry.com/btsc/viewdocument.do?externalId=KB04096&sliceId=2&cmd=displayKC&d...

 

Installation of BES 10.1 is then working fine, until the last step of preparing and starting services, where the install fails here;

 

CDataContainer:Smiley Very HappyoApplyImpl: Attempting to run FuseDC::Apply()
<#03>[30000] (05/16 15:16:27.368):{0x1390} CFUSECon::UpdateCfgFile starting ...
<#01>[10000] (05/16 15:16:27.368):{0x1390} Failed to open the XML file [H:\BlackBerry Enterprise Service 10\Studio\BlackBerryMobileFusionTemplate.xml] with error number [2]
<#01>[10000] (05/16 15:16:27.368):{0x1390} CXMLImplement::getNamedAttributeValue: Failure on getNamedAttributeValue due to invalid parameters

 

Interestingly, there is no BlackBerryMobileFusionTemplate.xml file in the \studio directory.  There are no files in that directory.

 

Does anyone have this file, so I can drop it into the directory to test to see if the install will progress?

Contributor
Posts: 12
Registered: ‎03-25-2013
My Device: Z10
My Carrier: Optus

Re: BES 10.1 install fails at FuseDC

Bump.

 

Can someone check their \studio folder for this file, and send it to me?

Contributor
Posts: 12
Registered: ‎03-25-2013
My Device: Z10
My Carrier: Optus

Re: BES 10.1 install fails at FuseDC

Uninstalled BES, Cleaned the registry, re-installed and now it fails here;

 

<#03>[30000] (05/21 16:01:59.302):{0x1A20}  CUbitexxCoreDataCon::Apply executed Return Code is [-1]
<#03>[30000] (05/21 16:01:59.302):{0x1A20} [CUbitexxCoreDataCon::ApplyDBSettingsToWebConfigFile] Parsing the config file: [H:\BlackBerry Enterprise Service 10\Core\Web.config].
<#01>[10000] (05/21 16:01:59.302):{0x1A20} Failed to open the XML file [H:\BlackBerry Enterprise Service 10\Core\Web.config] with error number [2]
<#01>[10000] (05/21 16:01:59.302):{0x1A20} [CUbitexxCoreDataCon::ApplyDBSettingsToWebConfigFile] Unable to load the config file [H:\BlackBerry Enterprise Service 10\Core\Web.config].
<#01>[10000] (05/21 16:01:59.302):{0x1A20}  CUbitexxCoreDataCon::Apply failed to update db settings Core's web.config file was not found.
<#01>[10000] (05/21 16:01:59.302):{0x1A20} CDataContainer:Smiley Very HappyoApplyImpl: UbitexxCoreDataCon failed to apply. Result: 486053.
<#03>[30000] (05/21 16:01:59.302):{0x1A20} Step ApplyProduct failed
<#01>[10000] (05/21 16:01:59.302):{0x1A20} [CInstallStepSeq::ApplyProduct]: Product application failed.

 

Surprise, surprise.  There is no Web.config file in the \Core directory.

 

Anyone?

Contributor
Posts: 13
Registered: ‎04-22-2012
My Device: N/A

Re: BES 10.1 install fails at FuseDC

I tried to upgrade to 10.1 from 10 as well. I had the Management Studio installed, but installed it after getting the prompt from the installer. Everything appeared to go through smoothly until the end after the restart when it was finalizing the installation. I got the same exact errors in the install log file.  I have not installed UDS, only the BDS on my BES 10.  My installation was completely ruined and I was unable to correct this. When I tried to reinstall from scratch, it failed with another error referencing the world wide web publishing service. Fortunately I was able to revert to an earlier state and get back up and running.

 

Hopefully someone from the Blackberry support team can provide insight, otherwise, at this point in time, I don't see how to safely upgrade to 10.1 from 10. 

New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎12-12-2012
My Device: Blackberry Torch 9860
My Carrier: Vodafone Germany

Re: BES 10.1 install fails at FuseDC

I have the same problem as reportet in the thread before and for the moment no solution. I tries to uninstall BES10 but i get the same error every time. Hope to see a solution soon.