Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Enterprise Service 10

Reply
New Contributor
Posts: 6
Registered: ‎01-31-2014
My Device: Z10

Blackberry Licensing

Hello

 

I have a question that i don't know if is a problem.

 

When i go to Bes Server 

 

Bes Server

 

 

i see that i have 2 licenses in use

 

when i go to account center i can't see my devices. 

 

Site RIM

 

Does anyone know why ?

 

Regards

Guru III
Posts: 31,128
Registered: ‎06-25-2008
My Device:

I'm rockin the BlackBerry Passport, Z30, Z10, Q10, BlackBerry Mini Stereo Speaker, 64 gig PlayBook, BlackBerry Wireless Headset HS-700

My Carrier: I am on AT&T. Please edit your Personal Profile with your DEVICE TYPE, DEVICE OS and Carrier

Re: Blackberry Licensing

possible you have a user in pending delete?

 




Click here to Backup the data on your BlackBerry Device! It's important, and FREE!


Click "Accept as Solution" if your problem is solved. To give thanks, click thumbs up
Click to search the Knowledge Base at BTSC and click to Read The Fabulous Manuals

BESAdmin's, please make a signature with your BES environment info.


SIM Free BlackBerry Unlocking FAQ
Follow me on Twitter @knottyrope


Want to thank me? Buy my KnottyRope App here


BES 12 and BES 5.0.4 with Exchange 2010 and SQL 2012 Hyper V


New Contributor
Posts: 6
Registered: ‎01-31-2014
My Device: Z10

Re: Blackberry Licensing

No, I have 2 two Devices one Z10 and one Q10, But none of them appear on RIM Site,

Trusted Contributor
Posts: 125
Registered: ‎04-16-2012
My Device: PlayBook + Z10 + Z30

Re: Blackberry Licensing

Same here.

BES10 runs since last year with perpetual lics.

License usage can be viewed on the BES Management Studio but on the account center of the RIM site there are no clients.

I only see the claims i made for my BES10.