Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Enterprise Service 10

Reply
New Developer
madansingh18
Posts: 40
Registered: ‎06-16-2009
My Device: Not Specified

Blackberry Push is not working

Hi All,

 

I installed the BES server to check the HTTPPush. I install the BES server on my local IP (Not External IP). Now the problem is when my blackberry device (8310) is connected to Data cable then only I am getting the HTTPPush messages but if I remove my blackberry from my local IP it stops getting the HTTPPush messages.

 

I add my Blackberry device to BES using data cable only. What is the cause of the problem,is it because I installed my BES server on local IP or any thing else.

Pleasesuggest some solutions.

 

Thanks

Madan  

Please use plain text.
New Developer
madansingh18
Posts: 40
Registered: ‎06-16-2009
My Device: Not Specified

Re: Blackberry Push is not working

One more information, I checked my MDS Activation it is showing MDS activation error. Is it creating the problem .

 

Thanks

Madan  

Please use plain text.
Forums Veteran I
bbhorrigan
Posts: 2,036
Registered: ‎12-04-2008
My Device: 8900

Re: Blackberry Push is not working

It doesn't have anything to do with you setting it up on a private IP address, it sounds like you are having problems with MDS.

 

I'd start here with the install guide.

 

http://docs.blackberry.com/en/admin/subcategories/?userType=2&category=BlackBerry+Enterprise+Server+...

 

Then I would work through the admin guide.

******************************************************************


If someone helped you give them kudos. Research all info!
Please use plain text.