Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Enterprise Service 10

Reply
New Contributor
rickysimons
Posts: 4
Registered: ‎10-12-2012
My Device: bold

Moving BES Enterprise Server to a new server

Hi,

 

We will be moving our BES Enterprise Server to a new server and will probably be using the transport tool. I udnerstand that we need to use a temporary SRP. How do I obtain one for over 100 users? On the BES trial page it only allows for 20 users - https://www.blackberry.com/eBES/trialOrderEntryForm.do

 

Thanks

Guru III
knottyrope
Posts: 30,785
Registered: ‎06-25-2008
My Device:

I'm rockin the BlackBerry Passport, Z30, Z10, Q10, BlackBerry Mini Stereo Speaker, 64 gig PlayBook, BlackBerry Wireless Headset HS-700

My Carrier: I am on AT&T. Please edit your Personal Profile with your DEVICE TYPE, DEVICE OS and Carrier

Re: Moving BES Enterprise Server to a new server

obtain one from T support if on it

 

or do a failover to new hardare

How to migrate the BlackBerry Enterprise Server 5.0 to new hardware using the high availability feat... 

 

 




Click here to Backup the data on your BlackBerry Device! It's important, and FREE!


Click "Accept as Solution" if your problem is solved. To give thanks, click thumbs up
Click to search the Knowledge Base at BTSC and click to Read The Fabulous Manuals

BESAdmin's, please make a signature with your BES environment info.


SIM Free BlackBerry Unlocking FAQ
Follow me on Twitter @knottyrope


Want to thank me? Buy my KnottyRope App here


BES 12 and BES 5.0.4 with Exchange 2010 and SQL 2012 Hyper V


New Contributor
rickysimons
Posts: 4
Registered: ‎10-12-2012
My Device: bold

Re: Moving BES Enterprise Server to a new server

Hi,

 

We arent on t-mobile. How else can we get a temp license for over 100 users?

 

Thanks

Forums Advisor I
oliwer
Posts: 581
Registered: ‎05-23-2008
My Device: BB10 and WiFi PB

Re: Moving BES Enterprise Server to a new server

T Support is not from T-Mobile, its from RIM itself.

And SRP does not contain any CALs, it containts only the Server license. You can move your BES CALs over to the new BES, but keep in mind that it is not allowed to have them on more than one server at the same time.

Why not using the HA feature Knotty mentioned?
Guru III
knottyrope
Posts: 30,785
Registered: ‎06-25-2008
My Device:

I'm rockin the BlackBerry Passport, Z30, Z10, Q10, BlackBerry Mini Stereo Speaker, 64 gig PlayBook, BlackBerry Wireless Headset HS-700

My Carrier: I am on AT&T. Please edit your Personal Profile with your DEVICE TYPE, DEVICE OS and Carrier

Re: Moving BES Enterprise Server to a new server

HA is a great way to do this and many have done it this way.

 

 

 




Click here to Backup the data on your BlackBerry Device! It's important, and FREE!


Click "Accept as Solution" if your problem is solved. To give thanks, click thumbs up
Click to search the Knowledge Base at BTSC and click to Read The Fabulous Manuals

BESAdmin's, please make a signature with your BES environment info.


SIM Free BlackBerry Unlocking FAQ
Follow me on Twitter @knottyrope


Want to thank me? Buy my KnottyRope App here


BES 12 and BES 5.0.4 with Exchange 2010 and SQL 2012 Hyper V