Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Enterprise Service 10

Reply
Contributor
hbilke
Posts: 18
Registered: ‎11-05-2012
My Device: Q10 + 9900 Bold - Playbooks 16GB + 64GB

No login @ UDS

Hi fellas,

on a BES UDS 10.1.1.18 i experience the following problem: I can't login with the admin/password combo that was used during setup (not the ad-account).

 

It IS WORKING on all the other consoles!!!

 

IE8 is used

 

Really puzzled and it is a productive system not a trial

 

Greetz

Harry:Censored:

Retired
MAD-VIKING
Posts: 91
Registered: ‎05-17-2013
My Device: BlackBerry Z-10

Re: No login @ UDS

Hello hbilke;

 

Thank you for your question, please confirm the following actions have been reviewed and tried:

 

Verify the UDS.CommunicationModule and UDS.CoreModule sites are started in the IIS server.

  1. Launch the IIS Manager.
  2. Expand Sites, select UDS.CommunicationModule and ensure that it is started under Manage Web Site on the right.
  3. Perform the same steps above ensuring that the UDS.CoreModule is started.
  4. Log into UDS.

 

If this has been tried and does not resolve the issue, provide the following:

  1. The exact error seen during login
  2. Open the RIM.UDS.GUI log, browse to the timestamp of the attempted login
  3. Provide log snips that elude to the break point

You essentially should see a call being made for the “admin”, followed by some error or failure

There will be several lines in the log following the initial call

 

Let us know if you have any further questions regarding this specific request.

 

BlackBerry Documents

BlackBerry Knowledgebase

MAD-VIKING
Contributor
hbilke
Posts: 18
Registered: ‎11-05-2012
My Device: Q10 + 9900 Bold - Playbooks 16GB + 64GB

Re: No login @ UDS

Hi,

 

checked IIS and both sites are running.

 

Error seen on screen:

! The username or password is not correct. Pleas try again.

 

--> I can use the admin/pw combo on the other consoles

 

Logfile contains: 

 

Sep 24 11:50:41 [UwpLogger] [INFO ] [http-6443-8] : (AbstractEntityCache.java:49) : Entity Trace: Authorize called for default:admin
Sep 24 11:50:41 [UwpLogger] [INFO ] [http-6443-8] : (AbstractEntityDao.java:75) : Dao Trace: Authorize called for default:admin
Sep 24 11:50:41 [UwpLogger] [INFO ] [http-6443-8] : (AbstractEntityDao.java:75) : Dao Trace: MakeRestCall called for com.rim.mdm.dao.entity.Authentication using method GET using URI https://**-***.****.**:9081/dm/auth with profile default:admin
Sep 24 11:51:05 [RestTemplate] [WARN ] [http-6443-8] : GET request for "https://**-***.****.**:9081/dm/auth" resulted in 401 (Unauthorized); invoking error handler
Sep 24 11:51:05 [UwpLogger] [INFO ] [http-6443-8] : (AbstractEntityDao.java:75) : Dao Trace: Handling exception for REST call: Not authorized: https://**-***.****.**:9081/dm/auth
Sep 24 11:51:05 [UwpLogger] [INFO ] [http-6443-8] : (LoginController.java:393) : AuditLog 'Failure' notice from 'login' performing 'action' for 'login with username admin' doing 'fail to login' with problem 'Not authorized: https://**-***.****.**:9081/dm/auth'. Logged from (LoginController.java:393).

 

Harry

Contributor
rameokirby
Posts: 15
Registered: ‎08-02-2012
My Device: Z10

Re: No login @ UDS

Did you ever get a resolution to this ? I am having the same issue.