If you are using Internet Explorer, please remove blackberry.com from your compatibility view settings.

Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Enterprise Service 10

Reply
Contributor
Fromme
Posts: 15
Registered: ‎06-16-2009
My Device: Not Specified

Problems with BAS - LDAP

Hi

 

I have installed BES 5 on new hw.

I can login to BAS with the BES admin account.

When I go to Component view and clicking administration service I get the following error "The application has encountered a system error. Please report this error to the System Administrator. (EXCEPTION-com.rim.bes.bas.servicemanager.ServiceNotFoundException) "

 

I have tried to install MR1.

Ihave tried to uninstall / reinstall BAS and LDAP

I have tried to generate the hashed password and update db.

 

Some posts say "Update ldap password in server configuration". But where..? I do not have a tab named LDAP or similar.

 

 

Please use plain text.
Forums Advisor III
bumblepie
Posts: 1,054
Registered: ‎05-23-2008
My Device: 8110, 8300, 8800, 8700, 9000

Re: Problems with BAS - LDAP

Try here > http://rim.lithium.com/rim/board/message?board.id=bes5&message.id=791
***************************************************************************************************
If your issue is resolved, put a checkmark in the green box that contains the resolution.
OR
If it was just/or also really helpful - Give it a Kudos.. Go on Mate.. Help the rest of the clueless blackberry user world find their answer too..
~Gday from Down Under~
Please use plain text.
Contributor
Fromme
Posts: 15
Registered: ‎06-16-2009
My Device: Not Specified

Re: Problems with BAS - LDAP

This link only tels me to Update LDAP password in Server Configuration app. Dont have this option in Server Configuration app.
Please use plain text.
Regular Contributor
noname
Posts: 65
Registered: ‎07-11-2008
My Device: 9700
My Carrier: ★

Re: Problems with BAS - LDAP

Fromme, you do not have the options, it appears that yours is BES5.0 Domino?  If yes, you must have use the createdb.exe... did you?  There is a known issue with the same error... If that's the case, log a call with TSupport and get a SQL script to resolve it.
______________________________________________
【noname】- Native but 3rd class citizen of a nation governed by idiots who import congestions and contention.
Please use plain text.
Contributor
Fromme
Posts: 15
Registered: ‎06-16-2009
My Device: Not Specified

Re: Problems with BAS - LDAP

Yes it is BES5.0 Domino and yes i used the createdb script.

I will try to call the TSupport.

 

Thankyou :smileyhappy:

Please use plain text.
Forums Veteran I
bbhorrigan
Posts: 2,036
Registered: ‎12-04-2008
My Device: 8900

Re: Problems with BAS - LDAP

Let us know how it works out for you.
******************************************************************


If someone helped you give them kudos. Research all info!
Please use plain text.
Contributor
Fromme
Posts: 15
Registered: ‎06-16-2009
My Device: Not Specified

Re: Problems with BAS - LDAP

TSupport will not talk to me, I do not have a Support contract. :smileysad:

 

Tried to install MR2, but still the same problem.

 

Can I get this script in another way?

Please use plain text.