Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Enterprise Service 10

Reply
New Contributor
VVadwala
Posts: 2
Registered: ‎08-28-2013
My Device: Z10
My Carrier: O2
Accepted Solution

Resetting user password using BES10

How can I reset the user password for Z10 device using BES10? I am not able to see any option for resetting password in BES10.

 

Await your response guys.

 

Many thanks,

Vishal.

Please use plain text.
New Contributor
Tarkus7079
Posts: 9
Registered: ‎04-18-2013
My Device: Q10
My Carrier: O2

Re: Resetting user password using BES10

Search for user > Click device PIN > Specify new device password and lock device
Please use plain text.
Guru III
knottyrope
Posts: 30,353
Registered: ‎06-25-2008
My Device:

I'm rockin the BlackBerry Passport, Z30, Z10, Q10, BlackBerry Mini Stereo Speaker, 64 gig PlayBook, BlackBerry Wireless Headset HS-700

My Carrier: I am on AT&T. Please edit your Personal Profile with your DEVICE TYPE, DEVICE OS and Carrier

Re: Resetting user password using BES10


Tarkus7079 wrote:
Search for user > Click device PIN > Specify new device password and lock device

works for me too

 




Click here to Backup the data on your BlackBerry Device! It's important, and FREE!


Click "Accept as Solution" if your problem is solved. To give thanks, click thumbs up
Click to search the Knowledge Base at BTSC and click to Read The Fabulous Manuals

BESAdmin's, please make a signature with your BES environment info.


SIM Free BlackBerry Unlocking FAQ
Follow me on Twitter @knottyrope


Want to thank me? Buy my KnottyRope App here


BES 5.0.4 and BES 10.2.2 with Exchange 2010 and SQL 2008


Please use plain text.
New Contributor
VVadwala
Posts: 2
Registered: ‎08-28-2013
My Device: Z10
My Carrier: O2

Re: Resetting user password using BES10

Hi Tarkus,

 

Thanks for your help. I've been looking all around in BES10, but it didn't occured to me to click on Device Pin for that User. It solved my problem. Thanks a lot.

 

Regards,

Vishal.

Please use plain text.