Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Enterprise Service 10

Reply
New Member
jordanl17
Posts: 1
Registered: ‎03-16-2013
My Device: z10

apps that can use BES10 MDS ?!

Are there any rdp or ssh apps that can use BES10 MDS?
Does blackberry ever plan on allowing ported apps to use MDS?
Please use plain text.
Guru III
knottyrope
Posts: 30,407
Registered: ‎06-25-2008
My Device:

I'm rockin the BlackBerry Passport, Z30, Z10, Q10, BlackBerry Mini Stereo Speaker, 64 gig PlayBook, BlackBerry Wireless Headset HS-700

My Carrier: I am on AT&T. Please edit your Personal Profile with your DEVICE TYPE, DEVICE OS and Carrier

Re: apps that can use BES10 MDS ?!

only naitive apps can be used in workspace

 

I have been looking for a RDP app as well

 




Click here to Backup the data on your BlackBerry Device! It's important, and FREE!


Click "Accept as Solution" if your problem is solved. To give thanks, click thumbs up
Click to search the Knowledge Base at BTSC and click to Read The Fabulous Manuals

BESAdmin's, please make a signature with your BES environment info.


SIM Free BlackBerry Unlocking FAQ
Follow me on Twitter @knottyrope


Want to thank me? Buy my KnottyRope App here


BES 5.0.4 and BES 10.2.2 with Exchange 2010 and SQL 2008


Please use plain text.
Contributor
graysont
Posts: 35
Registered: ‎11-22-2011
My Device: Playbook

Re: apps that can use BES10 MDS ?!

Remote Desktop for BlackBerry will be able to do this in the next update which was submitted yesterday.
Please use plain text.
New Member
denis1979
Posts: 1
Registered: ‎08-02-2013
My Device: Z10

Re: apps that can use BES10 MDS ?!

Any idea if/when SSH might be allowed or if a naitive app will be released even if it was something as simple as a command prompt? Kind of frustrating getting the new phone and loosing this functionality that was available on the BES5.

Please use plain text.