Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Enterprise Service 10

Reply
Contributor
mferritto
Posts: 38
Registered: ‎11-09-2010
My Device: Q5 + Z10

bbsecure.com not working?

I have to activate a new IOS device with UDS but I cannot download CA of my UDS from it.bbsecure.com, someone is experiencing same issue?

Please use plain text.
New Contributor
BBsupportIT
Posts: 2
Registered: ‎06-06-2013
My Device: Z10

Re: bbsecure.com not working?

I have the same. I was able to activate ok yesterday.

Please use plain text.
adm
New Contributor
adm
Posts: 5
Registered: ‎06-06-2013
My Device: z10

Re: bbsecure.com not working?

gb.bbsecure.com not working either...

Please use plain text.
New Contributor
AndyHedges
Posts: 7
Registered: ‎05-16-2013
My Device: Z10

Re: bbsecure.com not working?

It looks like it's been down since last night for me.

 

Licensing Service is moaning and also the Enterprise License Management portal seems to be having issues as well. (Typical I need to upgrade some CAL's at the moment!)

 

Andrew

Please use plain text.
New Contributor
BBsupportIT
Posts: 2
Registered: ‎06-06-2013
My Device: Z10

Re: bbsecure.com not working?

gb.secure.com has just started working for me.

Please use plain text.
adm
New Contributor
adm
Posts: 5
Registered: ‎06-06-2013
My Device: z10

Re: bbsecure.com not working?

yeap - gb.bbsecure.com is up!

Please use plain text.
New Contributor
AndyHedges
Posts: 7
Registered: ‎05-16-2013
My Device: Z10

Re: bbsecure.com not working?

Just started working for me as well.. :Clap:

Please use plain text.
Contributor
mferritto
Posts: 38
Registered: ‎11-09-2010
My Device: Q5 + Z10

Re: bbsecure.com not working?

Also it.bbsecure.com! :Sweatdrop:

Please use plain text.
Contributor
Romerus
Posts: 11
Registered: ‎06-06-2013
My Device: Z10

Re: bbsecure.com not working?

Please use plain text.
Contributor
autopole
Posts: 28
Registered: ‎06-12-2012
My Device: Z10

Re: bbsecure.com not working?

Hi! I'm trying to setup our first BES 10.1 for the very first time these days, and I can't get https://it.bbsecure.com/Sxxxxxxxx/ca to work. I don't know if it is due to today's down service, but also yesterday I got problems (here's the topic).

Sorry if it might become offtopic, but I don't have experience on this and of course my first BES installation is at the same time of a global down of BB systems :smileywink:

Please use plain text.