Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Enterprise Service 10

Reply
Contributor
Romerus
Posts: 11
Registered: ‎06-06-2013
My Device: Z10
My Carrier: A1

discoveryservice.blackberry.com & Blackberry Infrustructure doesnt work

[ Edited ]

Hey Guys!

Since today the discoveryservice.blackberry.com & Blackberry Infrustructure doesnt work.

We got problems to set a activation passwort for new user.

 

Error:

BlackBerry Device Service was unable to register this activation password with the BlackBerry Infrastructure.

Do you want to save the activation password without registering with the BlackBerry Infrastructure?

 

i also cant ping discoveryservice.blackberry.com [68.171.232.35].

 

Yesterday everything works fine, we change nothing!

 

We are Based in Austria (Europe).

 

Someone with the same problem?

 

Edit: 01.00pm now it works again...

Please use plain text.
BlackBerry Development Advisor (Retired)
MAD-VIKING
Posts: 91
Registered: ‎05-17-2013
My Device: BlackBerry Z-10
My Carrier: Rogers

Re: discoveryservice.blackberry.com & Blackberry Infrustructure doesnt work

Hello Romerus;

 

Welcome to the forums and thank you for your question.

 

  • Have you confirmed that nothing has changed in your environment with your network or firewall settings?
  • What version of the BlackBerry Enterprise Server 10 are you utilizing?
  • Have you followed knowledgebase article KB33312?

 

Let us know if you have any further questions regarding this specific request.

 

 

MAD-VIKING
Please use plain text.