Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Link

Reply
Contributor
rudosx
Posts: 12
Registered: ‎03-14-2014
My Device: Z10 & Q10
My Carrier: Telcel

SOLUTION: Blackberry Link: Cannot communicate with device

Sorry for my little English, :smileyvery-happy:

 

This is the solution that I analize and found and I put them here: 

 

1. Download and Install Microsoft. NET Framework 4.5.1

http://www.microsoft.com/es-mx/download/details.aspx?id=40779

 

2. Reboot PC

 

and ... OK :Clap:

 

This same solution put it in forum BlackBerry in Spanish, read and worked both BB users as well as people from ST Carriers, and tested by several BlackBerry Elites LATAM.

I hope you find it useful.

 

https://foros.blackberry.com/t5/BlackBerry-Link/Posible-SOLUCION-al-NO-comunicar-el-dispositivo/m-p/...

 

 

Slds!

 

 

 

Please use plain text.
New Contributor
masopust
Posts: 7
Registered: ‎03-15-2014
My Device: q10
My Carrier: tim

Re: SOLUTION: Blackberry Link: Cannot communicate with device

muchas gracias....it works fine !!!!

 

Please use plain text.
New Contributor
helaine
Posts: 4
Registered: ‎03-15-2014
My Device: z10
My Carrier: at and t

Re: SOLUTION: Blackberry Link: Cannot communicate with device

Let's see if this works.

Please use plain text.
New Contributor
masopust
Posts: 7
Registered: ‎03-15-2014
My Device: q10
My Carrier: tim

Re: SOLUTION: Blackberry Link: Cannot communicate with device

Rudosx!...tienes una solution for windows xp tambien ?

What can I use for windows XP ?

grazie

Please use plain text.
New Contributor
helaine
Posts: 4
Registered: ‎03-15-2014
My Device: z10
My Carrier: at and t

Re: SOLUTION: Blackberry Link: Cannot communicate with device

No la tengo al momento.
Please use plain text.
New Contributor
masopust
Posts: 7
Registered: ‎03-15-2014
My Device: q10
My Carrier: tim

Re: SOLUTION: Blackberry Link: Cannot communicate with device

I have one pc with windows 7 and this solution works, but i have also an XP____this programm is not available for XP, 

Please use plain text.
New Contributor
helaine
Posts: 4
Registered: ‎03-15-2014
My Device: z10
My Carrier: at and t

Re: SOLUTION: Blackberry Link: Cannot communicate with device

Why are you bothering with xp -- it is no longer supported.

Please use plain text.
New Contributor
masopust
Posts: 7
Registered: ‎03-15-2014
My Device: q10
My Carrier: tim

Re: SOLUTION: Blackberry Link: Cannot communicate with device

because I have one pc with windows and many others have it as well
Please use plain text.
New Contributor
helaine
Posts: 4
Registered: ‎03-15-2014
My Device: z10
My Carrier: at and t

Re: SOLUTION: Blackberry Link: Cannot communicate with device

The microsoft.net solution did not work either.  This matter should be escalated to Blackberry.

Please use plain text.
Contributor
rudosx
Posts: 12
Registered: ‎03-14-2014
My Device: Z10 & Q10
My Carrier: Telcel

Re: SOLUTION: Blackberry Link: Cannot communicate with device


masopust ha escrito:

muchas gracias....it works fine !!!!

 


Perfect!

Thanks!

 

Slds! :smileywink:

Please use plain text.