Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Link

Reply
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎04-29-2013
My Device: Z10 STL100-3
My Carrier: Bell

Trouble with Z10 backing up using link

I have never been able to back up my Z10 using Link. I've just updated the software to the latest version of link and it still gets to about 2% (which is more than it's ever been able to do before) and then fails.

 

Media synchronisation seems to work fine, it just won't backup.

 

I have president's choice recipe box app, but it wouldn't back up before this either.

Retired
Posts: 4,285
Registered: ‎07-26-2010
My Device: Q10/Q5/Z10/9930/9860/9310

Re: Trouble with Z10 backing up using link

Hey rcgnrcp,

Welcome to the BlackBerry Support Community Forums.

 

Thanks for the question.

 

I would suggest trying a backup without including the application data.  Follow these steps:

 

In BlackBerry Link click on the BlackBerry at the bottom and click on Settings at the top.  Put a checkmark for select data to include in your backup files and add checkmarks to all except Application data.  Then click on Back up now.

 

Let me know if you have any more questions.

 

Cheers.


-ViciousFerret


 


Come follow your BlackBerry Technical Team on Twitter! @BlackBerryHelp


Be sure to click Like! for those who have helped you.

Click  Accept as Solution for posts that have solved your issue(s)!



New Member
Posts: 1
Registered: ‎05-02-2013
My Device: Z10

Re: Trouble with Z10 backing up using link

I've been having the same problem.

I found somewhere on the support website that it said you have to be signed in without blackberry ID to backup.

My problem seems to stem from the fact I cannot sign in with my ID to link...I type my information in and then nothing happens when i hit submit.

 

help please!